Γεια χαρά φιλαράκια . Σήμερα 1η Μάρτη και όχι σε φυσιολογικές συνθήκες για τον αθλητισμό που συνδέεται άμεσα με το αντικείμενο της ιστοσελίδας μας, αλλά και την γενικότερη κοινωνική ροή , κλείσαμε 6 μήνες της σεζόν 2010- 2021.
Μετά από 11 χρόνια λειτουργίας το sistimatakias.gr έχει καθιερωθεί ως ένα έγκυρο , αξιόπιστο και άκρως αποτελεσματικό στοιχηματικό site . Την εποχή που ξεκινήσαμε τις συνδρομητικές στήλες μας είχαν ξεκινήσει παράλληλα και άλλες ιστοσελίδες οι οποίες απλά αποδείχτηκαν ‘’φούσκες’’ και ξεφούσκωσαν στην πορεία του χρόνου. Το sistimatakias είναι εδώ σαν το παλιό καλό κρασί να παρουσιάζει διαρκή βελτίωση χρόνο με το χρόνο.
Τι μπορεί όμως να θεωρηθεί βελτίωση σε ένα site στοιχηματικών προτάσεων ? Τι είναι αυτό που μπορεί να το καθιστό καλό ? .. ή το καλύτερο (όπως ισχυρίζονται κάποια άλλα site για την αφεντιά τους )? Απόψεις σίγουρα υπάρχουν αρκετές.
Στο δικό μας ”καπηλειό” η παλιοπαρέα ξέρει τι θα βρει εδώ και χρόνια. Και αυτό που μας δίνει ικανοποίηση είναι ότι αυτη η παρέα έχει βρει ένα στέκι που περνά καλά.. και ο νοών νοείτω .
Πάμε και στα νουμερά μας τα οποία θα μου επιτρέψετε να πω ότι συγκρίνονται πλέον με αυτά των ποιοτικότερων διεθνών tipsterαδικων πλέον. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω το sistimatakias ανταγωνσιτικά με άλλα ελληνικά συνδρομητικά sites.
- Υπάρχουν κάποια που δεν έχουν καν μπάνκα, αυτά δεν μπαίνουν καν στην εξίσωση , είναι δική τους κατηγορία , όπως ήμασταν και μεις μέχρι το 2013 !! Γνώμη μου ? Εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο εν έτη 2021. Πετάς μια πρόταση χωρίς ευθύνη και συνέπειες.. και ότι γίνει. Χάνεις σερί ? όλα οκ. Πιάνεις? .. είσαι ο καλύτερος . Στο τέλος το κουμάρι τι έχει γράψει όμως ?
- Ύπάρχουν άλλα που δεν ”σταυρώνουν” ταμείο και παρουσιάζουν θετικές μπανκες , αυτά είναι τα λεγόμενα ”φούσκες” που ανέφερα άνωθεν. Θα ξεγελάσουν τον συνδομητή τους μία – δυο μετά τέλος. Θα ανανεώσουν το αναγνωστικό κοινό τους έως κάποιο σημείο έως ότου έρθει η κατάρρευση. .
- Υπάρχουν τα συνδρομητικά που είναι τίμια στην μπανκα τους και αυτό είναι σίγουρα αξιοσέβαστο άσχετα με την αποτελεσματικότητά τους . Σου λένε ξεκάθαρα ” αυτό μπορώ” , σου κάνει το 2 yield ή το 3 yield ? καλώς ? δεν σου κάνει πάλι καλώς. Τίμιο δεν λέω, αλλά με τέτοια ποσοστά δεν πας πουθενά αν δεν είσαι ” χοντροπαίκτης” . Βλέπω κάτι σημεία πχ Βόλος – Ολυμπιακός 2πλο και όβερ 1,5 ή Πάοκ – Παναιτωλικός άσσος και όβερ 1,5 ή ΟΦΗ – Αρης γκολ γκολ . Μετά κάνω τον σταυρό μου και λέω θα πληρωσω συνδομή ένα σεβαστό ποσό για να μου πει να παίξω Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κόμπο νίκες και όβερ 1,5 ?
Παμε στα δικά μας . Είμαστε ένα από τα site με κορυφαία στατιστικά αν όχι το κορυφαίο στον Ελλαδικό χώρο. Η VIP INFOS στήλη την τρέχουσα σεζόν κυμαίνεται στα επίπεδα πλησίον του 26% (ΕΔΩ) !! Σημεία των οποίων η πλειονότητα είναι απόρροια δίκη μας ”εξόρυξης” , δίνονται στις αρχικές τιμές τους και εν συνεχεία οι πιο ”ψαγμένοι” θα τα βρουν σε διεθείς ιστοσελίδες και φόρουμς να δίνονται σε διαλυμμένες τιμές ή lines . Έχω συνδρομητές που μου λένε το σημείο που δώσατε το πρότεινε μετά ο τάδε ξένος tipster. Σημεία βασισμένα σε δυνατή ειδησεογραφία ή ακόμα και εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν καθοριστικά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ενός ματς. Η συγκεκριμένη στήλη δίνει σημεία που έχουν αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης και όχι απλά προγνωστικά που δίνονται στα περισσότερα συνδρομητικά και αυτό διότι οι διασυνδέσεις του sistimatakias.gr είναι τόσο δυνατές και εξαπλωμένες που μπορεί να βρει ανά πάσα ώρα και στιγμή δυνατές ειδησεογραφίες που ”βγάζουν” ισχυρά σημεία. Στην VIP INFOS λοιπόν έχουν δοθεί 96 σημεία (περίπου 15 σημεία το μήνα κατά μ.ο) αυτό το 6μηνο.. συνοδευόμενα με το πολύ δυνατό 25.6% yield. Δεν αναρτούνται σημεία κατά συρροή. Έτσι δίδεται η δυνατότητα στο συνδρομητή να μπορεί να ακολουθήσει στοχευμένα και να κουμαντάρει σωστά την vip μπάνκα του.. βγάζοντας υψηλά κέρδη. Κάποιος που ακολουθεί αυτά τα σημεία με αναλογία μονάδων / πονταρίσματος 5 προς 1 θα μπορούσε να έχει κέρδος σε αυτό το διάστημα κοντά στις 5.000 ευρώ (!!!) με έξοδα συνδρομής 300 ευρω που είναι το κόστος της εξάμηνης VIP INFOS.
Πάμε και στην TIPS στήλη μας η οποία έχει φθηνή συνδρομή και σαφώς είναι ανώτερη από πολλές άλλες με υψηλά κόστη συνδρομών. Εδώ δίνονται σημεία με ευνοϊκή ειδησεογραφία , value τιμές ή lines, σημεία με κίνητρο ή αγωνιστικά κριτήρια. Σαφώς τα σημεία αυτά δεν έχουν την βαρύτητα των VIPS , όποιος όμως τα ακολουθεί με σύνεση και επιμέλεια θα έχει μακροπρόθεσμα σημαντικό κέρδος . Τα στατιστικά της είναι επίσης εξαιρετικά αν αναλογιστώ ότι έχει κόστος μόνο 25 ευρώ και δίνονται κατά μέσο όρο 6 πικς καθημερινά. Από τις αρχές της σεζόν έχουν δοθεί 1067 προτάσεις συνοδευόμενες με 8.41 % yield και 1227 μονάδες κέρδος . Κάποιος που ακολουθεί όλα τα πικ με συνέπεια και με αναλογία μονάδας / πονταρίσματος 1 προς 2 θα μπορούσε να έχει κέρδος 2500 !!!.. με κόστος 100 ευρώ αν είχε αγοράσει την 6μηνη tips.
Το sistimatakias είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει σημαντικά κέρδη σε όσους θέλουν να κερδίζουν στοιχηματικά, έχουν υπομονή και δύνανται να ελέγχουν τα τζογαδόρικα ένστικτά τους.
Θεωρώ ότι VIP INFOS στήλη πρωτίστως αλλά και η TIPS έχουν να δώσουν το κάτι διαφορετικό που προέρχεται μέσα απο σκληρή δουλειά και ώρες πάνω στους υπολογιστές καθημερινά.
ΕΔΩ να αναφέρω ότι απλά έκανα έναν απολογισμό του πρώτου εξάμηνου και τι κέρδη θα μπορούσαν να είχαν αποκομίσει οι συνδρομητές αυτού του διαστήματος. Καλή συνέχεια να έχουμε όλοι συνδρομητές και μη . Ευελπιστώ και είμαι αισιόδοξος ότι το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν θα είναι ακόμα πιο δυνατό… σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για αρκετό στοιχηματικό κόσμο.
=====================================================================================================================================

