Έναρξη των επαναληπτικών αναμετρήσεων, στα πλέι οφ του Champions League.
“Πέφτουν κορμιά” στο Φίλιπς Στέιντιουμ, όπου η AΪΝΤΧΟΦΕΝ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 απέναντι στη ΜΠΕΝΦΙΚΑ. Οι Ολλανδοί ήταν άκρως επικίνδυνοι στο πρώτο ματς και αν δεν είχε βρεθεί σε εξαιρετικό βράδυ ο Βλαχοδήμος, τότε ίσως να έπαιρναν αποτέλεσμα. Περιμένουμε ματς τακτικής, όμως και οι δύο ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, ενώ στα μετόπισθεν δεν έχουν πειστική εικόνα. Το αμφίσκορο έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί και πάλι, από πλευράς σημείου θα πήγαινα προς τα αριστερά και τον άσσο, με βάση και την εικόνα του πρώτου αγώνα. Αναγκασμένη να ανοιχτεί η ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ, η οποία περιμένουμε πως θα βρει δίχτυα, δύσκολα πάντως να μην δεχθεί από μια ΜΑΛΜΕ η οποία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα ενδεχόμενα κενά στην άμυνα των Βούλγαρων, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν τα ρίσκα τους, κρατάμε και εδώ το να σκοράρουν αμφότερες. Υπερβολικό το σετ των τιμών στο ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – Γιανγκ Μπόις, οι Ούγγροι εντός έδρας μεταμορφώνονται προς το καλύτερο, παίζουν πιο επιθετικά και βρίσκουν δίχτυα, οι δε Ελβετοί από τη μεριά τους δυσκολεύονται στα ταξίδια τους και δεν περιμένουμε να αλλάξει αυτό, ούτε στην αποψινή αναμέτρηση. Επιλογή το ασιατικό +0.5 υπέρ των γηπεδούχων.
Λιγκ Καπ περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Αγγλία, τις ιδιαιτερότητες του θεσμού, ειδικά στους πρώτους γύρους, τις έχουμε αναφέρει πολλές φορές και τα προηγούμενα χρόνια. Πονταρίσματα περισσότερο στη λογική του fun bet, για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν, μιας και οι περισσότερες ομάδες δεν… καίγονται για το θεσμό. Τρανό παράδειγμα η Νόριτς, η οποία λογικά θα παρατάξει αρκετούς αν/κούς, μιας και η μάχη για την σωτηρία, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Βέβαια και η ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ καίγεται περισσότερο για την άνοδο στην Πρέμιερ, όμως δεν θα έλεγε όχι στο να αφήσει εκτός συνέχειας ομάδα από την μεγάλη κατηγορία. Προς το Χ2. Σε πτώση το διπλό της ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ, η Όλνταμ παίζει σταθερά με απουσίες, υπάρχει και γκρίνια στο εσωτερικό της, έχει ταλαιπωρηθεί με τον covid, οπότε θα παρατάξει κυρίως ρεζέρβες και αν της βγει… έχει καλώς. Υποψία έκπληξης και στο Σουόνσι – ΠΛΙΜΟΥΘ, μιας και οι γηπεδούχοι ακόμα ψάχνονται στο πρωτάθλημα τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει με φόρα στη σεζόν και δείχνουν ικανοί για την έκπληξη. Και η ΚΠΡ είναι υποψήφια για κόντρα, παραδοσιακά δεν την ενδιαφέρει ο θεσμός, αλλά να δούμε και η ΌΞΦΟΡΝΤ τί ενδεκάδα θα παρατάξει με τη σειρά της. Όβερ 3 το ΛΙΝΤΣ – ΚΡΟΥ, θα ψάξουν ξέσπασμα οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στη σεζόν, ακόμα και με αλλαγές, οι διαφορές είναι σημαντικές. Σωστά φαβορί ΕΒΕΡΤΟΝ – ΒΙΛΑ, υπάρχουν διαφορές με τους αντιπάλους τους, τα μεν Ζαχαρωτά κοντράρονται με μια Χάντερσφιλντ η οποία όλα δείχνουν, πως θα έχει ζόρικη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, οι δε Χωριάτες παραδοσιακά “προσέχουν” τις κυπελλικές τους αναμετρήσεις και η Μπάροου, δύσκολα θα τους προβληματίσει. Χαμηλές οι τιμές, το μόνο που έχει νόημα να συζητήσει κανείς, είναι τα χάντικαπ τους.
Σε μεγάλη πτώση η Ναούτικο, έφτασε τις 5 σερί ήττες. Είχαμε αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, αλλά δεν περιμένω προσωπικά… θαύματα από το πρώτο ματς. Είναι μεν ψυχολογικό το πρόβλημα, καθώς διαθέτει πολύ καλό υλικό, αλλά έχουν παίξει ρόλο και οι απουσίες που την έχουν πληγώσει. Σε άνοδο η CSA, τρεις σερί νίκες, εξαιρετική ανασταλτικά, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.