Mε την αναμέτρηση ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – Σουόνσι, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τριημέρου στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ.
Οι γηπεδούχοι παρά την αποχώρηση του Ισμαέλ από τον πάγκο τους και την έλευση του Στιβ Μπρους, δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα, με τον έμπειρο τεχνικό να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρει την πρώτη του νίκη. Στο Χόθορς παραδοσιακά ενισχύονται και ο αντίπαλος προσφέρεται για επιστροφή στις νίκες μετά από έξι αγώνες. Η Σουόνσι δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα που διεκδίκησε στα ίσια την άνοδο, μόνο χαρακτηριστικό η δύναμη που αντλεί από το Λίμπερτι, μιας και εκτός έδρας αποδυναμώνεται επίσης σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αναμέτρηση ομάδων που δείχνουν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα εντός – εκτός έδρας, ποντάρισμα νίκης στη γηπεδούχο του ζευγαριού.
Η έκτη επιστροφή του Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα είναι γεγονός, τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της γηπεδούχου δεν κράτησαν και πολύ μετά το διπλό επί της Λαμίας, με τη νέα ήττα κόντρα στον Ιωνικό να φέρνει το δεύτερο (!) τέλος στη σεζόν για τον Φέστα. Αστείες καταστάσεις προφανώς και αστείοι χειρισμοί. Το ματς είναι ξεκάθαρα άλλος ένας τελικός για τη γηπεδούχο, την ώρα που ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Κόουλμαν στον πάγκο του, χωρίς πάντως να έχει αποκτήσει ακόμα την απαραίτητη σταθερότητα. Το ματς με τον Άρη ήταν ειδικών συνθηκών, όμως η αλήθεια είναι ότι οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους, χάνοντας με κάτω τα χέρια. Ματς που θα κρίνει πολλά το αποψινό, μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με την απαραίτητη κάλυψη του dnb. Ζωντανός στο κυνήγι των πλέι οφ ο ΠΑΣ, παρά την ποινή των 5 βαθμών που του επιβλήθηκε. Αν καταφέρει να κάνει το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές, δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. Σε πολύ κακό φεγγάρι η Λαμία, πέμπτη σερί ήττα και γενικότερα σημαντικό πρόβλημα στο γκολ. Το μομέντουμ στην πλευρά των γηπεδούχων, με τον άσσο να έχει το προβάδισμα.
Για άλλο ένα ματς με σημαντικές απουσίες η ΑΤΑΛΑΝΤΑ, η οποία εκτός των επιθετικών Μουριέλ – Ζαπάτα, θα στερηθεί τώρα και τους Ντεμιράλ – Tζιμσίτι στην άμυνα. Πιθανώς να είναι διαθέσιμος ο Παλομίνο στα στόπερ αλλά χωρίς να είναι στο 100% ετοιμότητας. Ανεβασμένη η ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ με τον Τζιαμπάολο στον πάγκο της, δεν αποκλείεται να κάνει τη ζημιά στους αποδυναμωμένους Μπεργκαμάσκι. Κρατάμε εδώ το να βρουν δίχτυα αμφότερες.
Σε εξαιρετική κατάσταση η ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ, μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά, και αυτή απέναντι στην (προσεχώς πρωταθλήτρια) Τραμπζονσπόρ. Αποκλεισμός για τη ΦΕΝΕΡ από το Κόνφερενς, γενικότερα υπάρχει μεγάλη μουρμούρα και απογοήτευση στο στρατόπεδο των Καναρινιών, οι οποίοι βλέπουν άλλη μια χρονιά να πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων. Γ/Γ και όβερ 2.5 το πλέον πιθανό σενάριο. Με μεγαλύτερη ρίσκο, έχει λογική το dnb των γηπεδούχων, οι οποίοι βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά.
Tέλος στην Ιρλανδία, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΤΕΡΙ η οποία έρχεται από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στη Σάμροκ και θα θελήσει να συνεχίσει νικηφόρα απέναντι στη Σλίγκο. Γύρισαν φυσιολογικά οι τιμές φαβορί στη ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ η οποία έδειξε πολύ καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην Ντροχέντα, πετυχαίνοντας ακόμα μία νίκη. Λίγα πράγματα και πάλι η UCD, κάλυψε τα νώτα της και απλά δεν δέχθηκε γκολ, κρατώντας στην ισοπαλία τη Φιν Χαρπς. Καλύτερα δείγματα γραφής των φιλοξενούμενων, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.