Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε, με υγεία πάνω και πρώτα απ΄όλα.
Με την αναμέτρηση Λέστερ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι ομάδες βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ τη δεδομένη στιγμή, οι μεν Αλεπούδες δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και ο Ρότζερς συνεχίζει να ψάχνει τρόπους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, χωρίς μέχρι στιγμής επιτυχία. Από την άλλη η ομάδα του Τεν Χάαχ γνώρισε ντροπιαστικές ήττες στο ξεκίνημα, μετά το νικηφόρο ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ δείχνει σαν κάτι να αλλάζει στο στρατόπεδο των Κόκκινων Διάβολων, κάτι που φάνηκε και στο επαγγελματικό 0-1 μέσα στο Σεντ Μέρις. Λόγω διαφοράς στην ψυχολογία των ομάδων, αξίζει ένα χαλαρό (και μόνο) ποντάρισμα στο διπλό.
Πιθανό γ/γ το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΤΟΡΙΝΟ, oι γηπεδούχοι έχουν πολλούς μήνες να επιβληθούν στην έδρα τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει δυνατά στη σεζόν, με 2/2 νίκες εκτός, έστω και απέναντι στις νεοφώτιστες Μόνζα – Κρεμονέζε. Ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και ματς που περιμένουμε να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.
Αμφίσκορο και όβερ το ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ, μόνο νίκη θα ψάξουν αμφότερες και ειδικά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πραγματοποιούν τραγική εκκίνηση, καμία όμως δεν πείθει ανασταλτικά ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.