“Πέφτουν κορμιά” στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στη πρώτη “τιτανομαχία” των φετινών ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ματς που κάθε πρόβλεψη μοιάζει παρακινδυνευμένη. Φαβορί για την πρόκριση στο ζευγάρι υπάρχει και είναι η ΜΑΝ. ΣΙΤΙ αλλά δεν γίνεται να ξεγράψει κανείς την ΡΕΑΛ, την ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό. Οι γηπεδούχοι του Κάρλο Αντσελότι έρχονται από την κατάκτηση του κυπέλλου επί της Οσασούνα και πλέον ρίχνουν αποκλειστικά το βάρος στις αναμετρήσεις με τους Πολίτες, μιας και στο πρωτάθλημα είναι αδιάφοροι, με την Μπαρτσελόνα να το έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει. Μεντί, Μιλιτάο και Θεμπάγιος έχουν τεθεί εκτός. Από την πλευρά τους οι Πολίτες βαδίζουν ολοταχώς προς ακόμα ένα πρωτάθλημα εντός συνόρων, ενώ στον προηγούμενο γύρο πέρασαν στο ρελαντί την Μπάγερν και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Εκτός του Άκε, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Στοιχηματικά τώρα, η αξία στις τιμές κρύβεται στα αριστερά. Πιο ασφαλής λύση δείχνουν τα πολλά τέρματα, μιας και αμφότερες διαθέτουν ποιοτικότατες μεσοεπιθετικές γραμμές, με τους Μπενζεμά – Χάαλαντ να είναι τα σημεία αναφοράς και οι πλέον επικίνδυνοι παίκτες.
Νωρίς το μεσημέρι στο πρωτάθλημα της Κίνας, ψήφο εμπιστοσύνης στην ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΟΥΑ η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, με όπλο την πανίσχυρη άμυνα της, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Μπροστά δημιουργεί μεν εύκολα φάσεις αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει λύσεις στα τελειώματα. Η Σενζέν από την πλευρά της αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, με το ρόστερ της να έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό και έχοντας μείνει ουσιαστικά με μόλις δύο ξένους. Μαχητικό σύνολο αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων, θα δώσει μάχη όπως όλα δείχνουν για την παραμονή της. Διπλό στο ασιατικό -0.75, διπλό συνδυαστικά με άντερ 3.5 δείχνουν εξίσου καλές επιλογές.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.