Γεια χαρά σε όλους sistimatoπαρέα.
Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για το αποψινό κουπόνι ..το οποίο δεν είναι για πολλά πολλά είναι η γνώμη μας . Καλύτερα αυτήν την εποχή να πηγαίνουμε σε χαλαρούς ρυθμούς . Πιο πολύ αυτό το καιρό επιλέγουμε κάποια σημεία στατιστικής ή και δυναμικής ομάδας παρά με infos που κάνουμε όλη την σεζόν .
Θέλουμε να είμαστε τίμιοι απέναντι στους αναγνώστες μας όπως κάνουμε 16 χρόνια πλέον που βρίσκεται στον αέρα αυτή η ιστοσελίδα που είναι πραγματικά από τις πιο παλιές και πιο καθαρές από πλευράς τιμιότητας που υπάρχουν . Αυτό δεν εκτιμάται ιδιαιτέρως την σήμερον ημέρα αλλά εμείς δεν θα αλλάξουμε τώρα στα ”γεράματα” . Θα τα πούμε αναλυτικά σε άλλα άρθρα , θα μιλήσουμε ακόμα και για μπουκ ποιοι είναι φερέγγυοι , ποιοι όχι , ποιοι θα σε πουλήσουν στο πικ και φι , ποιοι μπορεί να σου φάνε τα λεφτά .
Σκέφτομαι να μπει και στήλη ή ενημερώσεις στο bet news όπου αναγνώστες μας θα μας στέλνουν παράπονα ή συμβάντα που τους έτυχαν σε στοιχηματικές εταιρίες και εμείς θα δημοσιεύουμε για να προστατέψουμε τον κόσμο και τι πρέπει να προσέχει . Εννοείται έχουμε και μεις πολλά περιστατικά.
Πάμε στην καθημερινότητά μας.
όποιο άλλη ενημέρωση , συστηματάκια και σημεία με value στο free κανάλι μας στο τέλεγραμ ή συνδρομητικά.
Δεν είναι για πολλά πολλά σήμερα πάντως .
👇👇👇
ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕLEGRAM ομάδα μας (ΕΔΩ).
Προκριματικά champions league.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΠΑΦΟΣ . Η ομάδα από την Ουκρανία διαθέτει ακριβό και ποιοτικό ρόστερ. Τρέχει ένα αήττητο σερί που φτάνει τους 20 αγώνες και μπορεί να συνεχίσει το σερί της. Βασική επιλογή μας θα είναι η νίκη της Ντιναμό σε απόδοση 1.81 στην NOVIBEΤ (ΕΔΩ) . Η Ντιναμό έχει κερδίσει και τους τρεις αγώνες φέτος χωρίς να δεχτεί γκολ . Η επιλογή του άσου συνδυαστικά με Νο Γκολ πληρώνει 2.75 και χωρά σε κάποιο συστηματάκι.
Η ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ δέχτηκε αρκετές φάσεις εντός έδρας στο ματς με τον Παναθηναϊκό όσο το ματς παιζόταν ισάριθμα. Η ελληνική ομάδα δεν ήταν καθόλου ουσιαστική και πέταξε στα σκουπίδια κλασικές ευκαιρίες. Οι σκωτσέζοι δέχτηκαν γκολ και από την Μαδεργουελ προχθές . Στα εντός έδρας για το Champions league έχουν 8 στα 10 όβερ. Στην αναμέτρηση με την ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ επιλογή μας θα είναι το γκολ γκολ σε απόδοση 1.80 . Τα 11 από τα 12 ματς της εκτός έδρας στην διοργάνωση ήταν όβερ ! Για κάνα σύστημα ο συνδυασμός αμφίσκορου και 1Χ πληρώνει 2,40.
Μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι η ΧΑΜΡΟΥΝ από την Μάλτα υστερεί σε ποιότητα της ΜΑΚΑΜΠΙ που εύκολα ή δύσκολα μπορεί να πάρει το ματς . Το διπλό είναι πολύ χαμηλά , προτιμάμε το Νο Γκολ κοντά στο 1.70.