Καλημέρες sistimatoπαρέα …
Αφού πω ότι έχουμε προσφορά 1+1 στην στήλη TIPS , μια στήλη με μεγάλη ΙΣΤΟΡΙΑ και πραγματικό ΔΙΑΜΑΝΤΙ κυριολεκτικά και θα εξηγήσουμε το γιατί στο τέλος του άρθρου .. προχωράμε να δούμε κάποιες ιδέες για τα αποψινά ματσάκια ..
👇👇👇
🎁BLACK FRIDAY για την συνδρομητική μας στήλη TIPS με ΔΩΡΟ συνδρομής 1+1 🎁
💰💰💰💥💥💥💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !!,.. αν ακολουθείς χ 5 💥💥💥💥 💰💰💰
Champions league σήμερα , δεν είναι τα καλύτερά μου . Προσωπικά δεν μπορώ να βρω παικτικές αξίες για αυτό και δεν πολύπαίζω σοβαρά πονταρίσματα εκεί . Θεωρώ ότι ο book έχει εξειδικευμένες γνώσεις και εργαλεία, εγώ υστερώ σημαντικά απέναντί του και ότι ΔΕΝ μπορώ να τον κερδίσω σε βάθος χρόνου και με την γκανιότα . Και όσοι το παίζουν ειδικοί και δίνουν κάτι γκολ γκολ του 1.40 και κάτι κουτσουρεμένα φαβορί .. είναι φουλ μέσα στοιχηματικά . Αντίθετα σε άλλες λίγκες έχουμε εμείς το προβάδισμα για αυτό και τα σημεία μας εκεί είναι συνδρομητικά.
Σήμερα θα έχουμε και αρκετή συνδρομητική ύλη αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα με ωραίες πληροφορίες και αρκετά value σημεία.
Εδώ εμείς στο free ιδέες ρίχνουμε και πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει στη δική μας οπτική ..
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΑΛ ….. Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη παίζει σε πολύ πιο υψηλό τέμπο από ότι στο πρωτάθλημα και γενικά οι εμφανίσεις του είναι αξιοπρεπείς παρότι δεν έχει ακόμα να δεχτεί την χαρά της νίκης . Έπαιξε στα ίσια την Άρσεναλ μέσα στην Αγγλία παρά την ήττα με 2-0, ήταν ανταγωνιστικός στην Μπάρτσα μέχρι που έμεινε άδικα με παίκτη λιγότερο ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και με την Αϊτχόφεν όπου δέχτηκε την ισοφάριση στα χασομέρια και ενώ νωρίτερα θα μπορούσε αν ήταν πιο ουσιαστικός να είχε πάρει ευρύτερο προβάδισμα. Είναι αήττητος πολύ καιρό εντός έδρας. Από την άλλη η ΡΕΑΛ υπερέχει κατά πολύ όσον αφορά την ποιότητα του ρόστερ ωστόσο δεν είναι στα καλύτερά της με εσωτερικά θέματα και κάτω του αναμενόμενου εμφανίσεις . Ήττα από Λίβερπουλ οκ, αλλά και με εγχώριες ισοπαλίες με Έλτσε και Βαγιεκάνο. Εκτιμούμε ότι αν η ελληνική ομάδα ηττηθεί αυτό δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο. Επιλογή μας το 1(+1,5) σε απόδοση 1.70 .
👇👇👇
🎁🎁🎁 Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με την ΡΕΑΛ Μαδρίτης
ΠΑΦΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ …..Επιλογή μας το 1(+1.0) ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.80. Μπορεί η κυπριακή ομάδα να έχει από τα πιο οικονομικά μπατζετ στο champions league ωστόσο βγάζει ψυχή , ενέργεια, θέληση και γενικά στήνεται ορθά στον αγωνιστικό ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε ματς . Πρόσφατα επικράτησε με 1-0 της Βιγιαρεάλ. Η Μονακό από την άλλη έχει ποιοτικότερο και ακριβότερο κατά πολύ ρόστερ ωστόσο διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος και προβλημάτων . Στο εγχώριο πρωτάθλημα έρχεται από δυο 4αρες ηττηθείσα 1-4 εντός από την Λανς και 4-1 μέσα στην Ρεν . .
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ … Επιλογή μας το 2(+0.5) στο 1,67. Το ντέρμπι της βραδιάς με δυο κορυφαίας δυναμικότητας σύνολα να υπόσχονται ελκυστικό θέαμα. Για μένα εδώ οι αποδόσεις θα έπρεπε είναι πιο ισορροπημένες . Το 3,25 της Μπάγερν την αδικεί και ταυτόχρονα της δίνει αξία . Πρόσφατα πήγε και κέρδισε μέσα στην Γαλλία την πρωταθλήτρια Ευρώπης Παρί. Η Γερμανική ομάδα έχει 17 νίκες και μία ισοπαλία στους 18 αγώνες της φέτος ! Την ευνοεί και η προϊστορία για όσους ασχολούνται έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις της με την Άρσεναλ. Από την άλλη οι «Κανονιέρηδες» είναι ισχυρό σύνολο σίγουρα αλλά δεν έχουν ανάλογο ”βιογραφικό” την φετινή σεζόν έχοντας χάσει βαθμούς από τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Σάντερλαντ φέτος . Από εκεί και πέρα για μεγαλύτερο ρίσκο κρατώ το 2(+0.25) στο 1,90. Αρέσει και το αμφίσκορο το οποίο θα μπορούσε να συνδυαστεί και με όβερ 2,5 γκολ για πιο υψηλές αποδόσεις.
➡️ Μπες στο κανάλι στο Telegram για free προγνωστικά, μονά αποδεκτά, συστηματάκια για πολλά με λίγα ..κ.α
🔥🔥🔥 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕLEGRAM ομάδα μας ( CHECK ΕΕΕΕΔΩ). 🔥🔥🔥
ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ….
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΪΤΧΟΦΕΝ ……. Η Λίβερπουλ έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη μόνο σε δύο αγώνες από τους τελευταίους 14 που έδωσε. Στα 4 από τα 6 τελευταία της δέχτηκε 3αρες με πιο πρόσφατη την εντός έδρας ήττα από την Νόττιγχαμ με 0-3. Δεν είναι στα καλά τους οι Άγγλοι αυτό το καιρό . Επιλογή μας θα είναι να εκτελέσει η Λίβερπουλ πάνω από 4 ”ελεύθερα από το τέρμα” σε απόδοση 1.60 , θα το βρούμε στο Βet Builder.
====================================================================================
👇👇👇
🎁BLACK FRIDAY για την συνδρομητική μας στήλη TIPS με ΔΩΡΟ συνδρομής 1+1 🎁
💰💰💰💥💥💥💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !!,.. αν ακολουθείς χ 5 💥💥💥💥 💰💰💰
Η ΣΤΗΛΗ ΤΙPS TOY WWW.SISTIMATAKIAS.GR ..
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΣΤΗΛΏΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ !!!.. και πάμε να το τεκμηριώσουμε
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ …
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
- Η ΣΤΉΛΗ ΤΙPS διατηρεί τίμια μπανκα εδώ και 11 συνεχείς σεζόν (από το 2014 !!!) και σε άπασες ήταν θετική , δεν τελείωσε ούτε μια σεζόν αρνητική !!!
- Πείτε μας μία ελληνική στήλη που να διατηρεί 10.000+ προτεινόμενα picks (!!!) με πολύ εμπορικό παιχνίδι , να διαθέτει σχεδόν 14% yield και όλο αυτό να είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ .
- Είναι από τις ελάχιστες στήλες που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την τιμιότητά της καθώς η πλειόνοτητα των picks μας δίνονται και σε άλλες πλατφόρμες (χωρίς φυσικά να επηρεάζονται οι αποδόσεις) κατά τις οποίες διευθετούν τρίτοι (οι διαχειριστές εκείνων των projects) τα σημεία μας και κρατάνε stats από tipsters που γράφουν στο www.sistimatakias.gr . Δεν τα διαυθετούμε εμείς για να μπορούμε να κλέψουμε , όπως κάνουν δεκάδες στοιχηματικές μπάνκες που έχω παρακολουθήσει εδώ στην Ελλάδα (ονόματα δεν λέμε δημοσίως προς το παρόν), είναι λοιπόν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 100% Τίμια !!!!
- ΣΑΝ ΤΗΝ ΤIPS δεν θα βρείτε αλλού και με τόσο υψηλά stats , σε τόσα πολλά picks (!!!) και σε τόσο μεγάλη διάρκεια χρόνου !! ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ κάποιος έχει να μας δείξει κάποια ελληνική μπανκα που υφίσταται πάνω απο 10 χρόνια , έχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 picks και έχει πάνω από 13% yield με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΙΜΙΟ παιχνίδι να μας την πει να την γνωρίσουμε και μεις και να την ακολουθούμε !
- Η Πλειόνοτητα των picks που δίνονται υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες καθώς και στην επίγεια στοιχηματικά πρακτορεία , ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημά της !
- Η ΣΤΗΛΗ επειδή έχει πολύ εμπορικό παιχνίδι μέσα και όχι βόλεϋ Ταϊλάνδης και beach soccer Ινδονησίας, δεν κάνει καθόλου cash out σε μονά αποδεκτά παιχνίδια (πολλοί σου λένε κάθε λίγο και λιγάκι κάντε cash out με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται ο λογαριασμός σας και μετά να κλείνει ) … όχι μόνο δεν τρώνε limit οι λογαρισμοί σας αλλά δυναμώνουν κιόλας με τον τρόπο που παίζουμε με δυάδες και συστηματάκια !!!
- Απλά εδώ είναι τα πάντα μελετημένα για να έχουν οι λογαριασμοί το μέγιστο δυνατό κέρδος ….
👇👇👇
🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value !
Αν κάποιος ακολουθούσε πιστά όλα αυτά τα χρόνια την στήλη TIPS θα είχε βγάλει πραγματικά τρελά λεφτά αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα σημεία υπάρχουν και ΟΠΑΠΙΚΑ . Στο πινακάκι μπορείτε να δείτε τι έχει κάνει .. ΑΠΟ ΤΟ 2014 !!!!
10.231 … παιγμένα picks
5.656 κερδισμένα δελτία
173.961 παιγμένες μονάδες
197.750 ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ μονάδες !!!
💰💰💰 ΚΑΘΑΡΟ ΚΈΡΔΟΣ 24.059 ΜΟΝΑΔΕΣ. 💰💰💰
ΚΑΘΑΡΟ ΚΈΡΔΟΣ 24.059 ΜΟΝΑΔΕΣ με 13.85 yield . Τα picks που δίνονται εκεί είναι ουσιαστικά 10 και σπανιότερα 15 μονάδες. Κάποιος δλδ που ποντάρει επί 5 , πχ 50 ευρώ το κάθε ΒΕΤ της θα είχε αυτά τα χρόνια 24.059 χ 5 =
💰💰💰💥💥💥💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !! 💥💥💥💥 💰💰💰
——————————————————————————————-
Αυτό το ποσό και φτιάχνοντας όλο και μεγαλύτερη κάβα θα μπορούσε να έχει 2πλάσια και τριπλάσια κέρδη! 💲💲💲💲💲💲
Δεν είναι κάποιο υπέρογκο ποσό για 11 χρόνια αλλά σίγουρα είναι σημαντικό ποσό αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεν κάνει κάτι και απλά ακολουθεί σημεία .
ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ – ΠΑΙΞΙΜΟ … τόόόσο απλό !!!!
Μπορώ να γράφω σελίδες για τσαρλατάνους tipsters πoυ έχουμε γεμίσει , για απατεώνες , για κλεφτομπανκάδες αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία . Έχω διαβάσει και τίμια παιδιά πάντως με πολύ καλές γνώσεις στο αντικείμενο και με αξιοπρεπή αποδοτικότητα .. για να μη γίνομαι κακός.
Πάμε να δούμε τι έχουμε κάνει φέτος για να τα λέμε όλα .. Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα πραγματικά, τίποτα δεν πήγαινε καλά, βρέθηκαμε τις πρώτες 50 μέρες 160 μονάδες πίσω . Δεν πανικοβληθήκαμε, δεν αγχωθήκαμε . Μέσα σε λίγες μέρες και με ένα καλό come back βγήκαμε 140 μονάδες συν και προχωράμε . Η στήλη tips του sistimatakia με ένα εντυπωσιακό σερί 22 πιασμένα σημεία σε 25 προτεινόμενα (ΕΔΩ) γύρισε το ματσάκι και πλέον πάμε να κερδίσουμε όσες περισσότερες μονάδες μπορούμε .
👇👇👇
🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value !
