Πάμε στο καθιερωμένο συστηματάκι μας που ρίχνουμε συνήθως κάθε ΣΚ .
➡️ Μπες στο κανάλι στο Telegram για free προγνωστικά, μονά αποδεκτά, συστηματάκια για πολλά με λίγα ..κ.α
👇👇👇
🔥🔥🔥 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕLEGRAM ομάδα μας ( CHECK ΕΕΕΕΔΩ). 🔥🔥🔥
Βάζω αποδόσεις από την πράσινη .
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ …….. 2(+0.5) σε απόδοση 2.25 . Η γηπεδούχος δεν είναι στα καλά της εσχάτως . Ηττήθηκε εντός απο την Παρντουμπιστε ενώ ήρθε 2-2 με την Τέπλιτσε εντός , ομάδες που είναι στα χαμηλά στρ’ωματα της βαθμολογίας. Σε καλή φόρμα η Σλόβαν μπορεί να παλέψει το ματς .
ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΚΑΡΒΙΝΑ …………..2dnb (2.37) TΣΕΧΙΑ … Δύο νίκες σε 9 εντός έδρας ματς η γηπεδούχος και δίνεται μεγάλο φαβορί . Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Κάρβινα, έχει μόνο ήττα στα 6 τελευταία ενώ σκοράρει με σημαντική ευχέρεια. Έχει αξία η κίντρα του φαβορί.
ΠΕΣΚΑΡΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ………….2 (-1.0)ασιατικό (2.37) ΙΤΑΛΙΑ Β. Η γηπεδούχος έχει τα θεματά της, είναι 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη και με προβληματική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο . Σε εξαιρετική κατάσταση η Φρόζι , έπιασε κορυφή κάνοντας την 5η νίκη της στα 6 τελευταία .
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ Β’ ……….2 (+1.25) στο 1.87 απόδοση. Δεν είναι για 1.40 ο άσος ! Οι δυο ομάδες είναι σχεδόν μαζί στην βαθμολογία . Απολογισμό 8-4-1 έχει η γηπεδούχος, 8-3-2 η φιλοξενούμενη. Η Νίκη έχει 3 νίκες στα 6 τελευταία , στα άλλα τρία δεν κέρδισε ομάδες όπως τα Γιάννενα και ο Νέστος Χρυσούπολης που είναι ασθενέσετερες ομάδες της σημερινής αντιπάλου. Μία ήττα στα 6 τελευταία για τους Αρκάδες και αυτή από το πρωτοπόρο Ηρακλή . Ακόμα και να ηττηθούν σήμερα ας μη γίνει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ ……… 2(-1,5) σε απόδοση (2.25) . Aποδυναμωμένος ο φετινός Ατρόμητος σε σχέση με προηγοήμενα έτη . Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει περιθώρια για λάθη, τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες .
Ζητώ 3ΑΔΕΣ και 5ΑΔΑ = 11 στήλες ,
Με 3αδα είμαστε κάμπσο στο συν , από εκεί και πέρα τα κέρδη αυξάνονται σημαντικά.
Απόδοση 5αδας … 52
Την 5ΑΔΑ την ρίχνω κάνα ψιλό επιπλέον μια και ειναι μια στήλη και δεν έχει ιδιαίτερο κόστος ενώ αν τυχόν επιβεβαιωθεί κάνει τεράστια διαφορά στα κέρδη..
ΧΑΛΑΡΟ ποντάρισμα να πάμε για πολλά με κέρματα … και ότι ήθελε προκύψει.
👇👇👇
💰💰💰💥💥💥💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !!,.. αν ακολουθείς χ 5 💥💥💥💥 💰💰💰
Η ΣΤΗΛΗ ΤΙPS TOY WWW.SISTIMATAKIAS.GR ..
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΣΤΗΛΏΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ !!!.. και πάμε να το τεκμηριώσουμε
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ …
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
- Η ΣΤΉΛΗ ΤΙPS διατηρεί τίμια μπανκα εδώ και 11 συνεχείς σεζόν (από το 2014 !!!) και σε άπασες ήταν θετική , δεν τελείωσε ούτε μια σεζόν αρνητική !!!
- Πείτε μας μία ελληνική στήλη που να διατηρεί 10.000+ προτεινόμενα picks (!!!) με πολύ εμπορικό παιχνίδι , να διαθέτει σχεδόν 14% yield και όλο αυτό να είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ .
- Είναι από τις ελάχιστες στήλες που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την τιμιότητά της καθώς η πλειόνοτητα των picks μας δίνονται και σε άλλες πλατφόρμες (χωρίς φυσικά να επηρεάζονται οι αποδόσεις) κατά τις οποίες διευθετούν τρίτοι (οι διαχειριστές εκείνων των projects) τα σημεία μας και κρατάνε stats από tipsters που γράφουν στο www.sistimatakias.gr . Δεν τα διαυθετούμε εμείς για να μπορούμε να κλέψουμε , όπως κάνουν δεκάδες στοιχηματικές μπάνκες που έχω παρακολουθήσει εδώ στην Ελλάδα (ονόματα δεν λέμε δημοσίως προς το παρόν), είναι λοιπόν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 100% Τίμια !!!!
- ΣΑΝ ΤΗΝ ΤIPS δεν θα βρείτε αλλού και με τόσο υψηλά stats , σε τόσα πολλά picks (!!!) και σε τόσο μεγάλη διάρκεια χρόνου !! ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ κάποιος έχει να μας δείξει κάποια ελληνική μπανκα που υφίσταται πάνω απο 10 χρόνια , έχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 picks και έχει πάνω από 13% yield με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΙΜΙΟ παιχνίδι να μας την πει να την γνωρίσουμε και μεις και να την ακολουθούμε !
- Η Πλειόνοτητα των picks που δίνονται υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες καθώς και στην επίγεια στοιχηματικά πρακτορεία , ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημά της !
- Η ΣΤΗΛΗ επειδή έχει πολύ εμπορικό παιχνίδι μέσα και όχι βόλεϋ Ταϊλάνδης και beach soccer Ινδονησίας, δεν κάνει καθόλου cash out σε μονά αποδεκτά παιχνίδια (πολλοί σου λένε κάθε λίγο και λιγάκι κάντε cash out με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται ο λογαριασμός σας και μετά να κλείνει ) … όχι μόνο δεν τρώνε limit οι λογαρισμοί σας αλλά δυναμώνουν κιόλας με τον τρόπο που παίζουμε με δυάδες και συστηματάκια !!!
- Απλά εδώ είναι τα πάντα μελετημένα για να έχουν οι λογαριασμοί το μέγιστο δυνατό κέρδος ….
