Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο να κάνει το «2 στα 2» και να συνεχίσει από νωρίς με το απόλυτο στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/8) στις 21:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
👇👇👇
💥💥💥ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 220 ΔΩΡΑ !!!!
+ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ
BETSSON.
>
Τα νέα του Αστέρα
Οι Αρκάδες δεν ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν, καθώς ηττήθηκαν με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και είχαν καλή παρουσία σε μεγάλα διαστήματα, πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές. Επιστρέφει ο Τζόρνταν Σίλβα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ μοναδικός απόντας από την αποστολή είναι ο Δεληγιαννίδης.
Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Κακαδιάρης, Χρυσόπουλος, Μπρόρσον, Τερεζίου, Κώτσιρας, Μέντες, Σίλβα, Λάσκαρης, Μπουζούκης, Έντερ, Κουρμπέλης, Ριέρα, Μπαρτόλο, Μακέντα, Κετού, Ορόθκο, Καλτσάς, Ρικαρντίνιο, Παπακανέλλος, Κιμπιόκα, Πέρες.
.
👉👉👉👉 ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*
.
Τα νέα του Ολυμπιακού
Ο Θρύλος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου. Η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καλή, με τους Πειραιώτες να δημιουργούν 26 τελικές προσπάθειες και να βρίσκουν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Χουτεσιώτη.
Στην Τρίπολη ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ροντινέι, ενώ στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά τα δύο νέα αποκτήματα, Φρόιλερ και Αρμάντο Γκονζάλες.
Η αποστολή: Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Μάρτινς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Έσε, Ρόκα, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Ζότα Σίλβα, Κλέιτον ενώ Γκονζάλες και Φρόιλερ θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή .
.
💥💥💥ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 220 ΔΩΡΑ + ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON
CHECK ΕΔΩ.
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα το φαβορί της αναμέτρησης, όμως το διπλό σε αποδόσεις κοντά στο 1.30-1.35 δεν έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Ο Αστέρας θα οργανωθεί αμυντικά και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».
.
ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ είναι το διπλό σε συνδυασμό με Under 4,5 γκολ σε απόδοση 1.95.
Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν περιμένουμε απαραίτητα μεγάλο σκορ.
BET BUILDER… ΑΠΌΔΟΣΗ 9.00.
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΣΑ …..1+ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
ΜΠΑΡΤΟΛΟ …..1+ΣΟYΤ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ
.
➡️ Μπες στο κανάλι στο Telegram για free προγνωστικά, μονά αποδεκτά, συστηματάκια για πολλά με λίγα ..κ.α
👇👇👇
🔥🔥🔥 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕLEGRAM ομάδα μας
( CHECK ΕΕΕΕΔΩ). 🔥🔥🔥
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΕΟΠΑΕ
ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ