Πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον και το σημερινό πρόγραμμα.
Ξεκινάμε από την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ. Ντέρμπι των ουραγών στο Μπράμαλ Λέιν, καθώς ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ – ΦΟΥΛΑΜ δεν έχουν ακόμα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Παραδοσιακά αντλούν δύναμη από την έδρα τους οι Λεπίδες αλλά δεν πείθουν με τη μέχρι στιγμής απόδοση τους, στα μεγάλα μείον τους ότι έχουν σκοράρει μόλις ένα τέρμα. Θα έχουν πάντως ευκαιρία για να βρουν τέρμα απέναντι στην κάκιστη άμυνα των Κότατζερς. Πιθανό το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες. Αουτσάιντερ, έστω και οριακά δίνεται η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ και σ΄αυτές τις τιμές, το dnb της έχει αξία κόντρα σε μια ΜΠΡΑΪΤΟΝ η οποία αγωνίζεται φουλ επιθετικά τη φετινή περίοδο. Λογικά θα έχουμε και γκολ στο ματς.
Μεταφερόμαστε στην Ιταλία. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε στο ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ, με το γ/γ και όβερ να έχουν τον πρώτο λόγο. Σωστό φαβορί η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ, η οποία εύκολα δύσκολα θα αποδράσει με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Σπέτσια, αν και η απόδοση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Πολλές εκπλήξεις χθες στην Πριμέρα, όπου τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα γνώρισαν ήττες. Η ΑΛΑΒΕΣ έχει ευκαιρία για την δεύτερη της νίκη, κόντρα στην αδύναμη Έλτσε η οποία έχει το πιο “φτωχό” ρόστερ στο πρωτάθλημα. Αμφίσκορο και όβερ το ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ.
Νέα αρχή θα ψάξει στο Ηράκλειο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο οποίος θα παραταχθεί με υπηρεσιακό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, από τη μεριά του ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, αλλά είναι σε θέση να μείνει όρθιος. Πιθανό το αμφίπλευρο σκοράρισμα. Το ντέρμπι της αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ματς όπου η ισοπαλία θεωρούμε πως έχει πιθανότητες επαλήθευσης, καθώς και οι δύο θα προσεγγίσουν προσεκτικά το παιχνίδι, αποφεύγοντας τα πολλά ρίσκα.
Εύκολο απόγευμα για την ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ στο εκτός έδρας με την υποβιβασμένη και απογοητευμένη Σμολεβίτσι. Στο -2 το χάντικαπ, σε ένα ματς ούτως η άλλως “πολλά με λίγα”. Καλή επιλογή και το διπλό και όβερ 2.5.
Πιθανό το αμφίσκορο στο ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ στη Νορβηγία. Καλή η τιμή στον άσσο της ΣΤΑΜΠΑΕΚ κόντρα σε μια Άαλεσουντ η οποία παρά την αλλαγή προπονητή, δεν έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της εικόνα και συνεχίζει να δέχεται εύκολα τέρματα και έχει φτάσει πλέον τις 10 ήττες στα 12 τελευταία. Πιθανός άσσος για τη ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ κόντρα σε μια Σταρτ η οποία δεν βλέπεται εκτός έδρας.
Πιθανό αμφίσκορο στο ΒΑΡΝΜΠΕΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ στη Σουηδία, λογικά και το ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΜΙΑΛΜΠΙ θα έχει γκολ καθώς καμία εκ των δύο δεν πείθει αμυντικά και μάλλον δύσκολα δεν θα δεχθεί κάποια εκ των δύο έστω ένα τέρμα.
Σωστό φαβορί η ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ από τη Βραζιλία, η οποία εύκολα δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της Βάσκο και το -0.75 έχει τον πρώτο λόγο. Γ/Γ το ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ. Από τη δεύτερη κατηγορία, σημείο με μεγάλη αξία το dnb της δυνατής εντός ΠΑΡΑΝΑ απέναντι στη Σαμπάιο.
Από το MLS, άσσος το σοβαρό ΤΟΡΟΝΤΟ απέναντι στην Ατλάντα η οποία κινείται στη μετριότητα, γ/γ και όβερ συνδυαστικά στα ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΛΑ ΓΚΑΛΑΞΙ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ, όβερ 3.25 στο ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΣΙΑΤΛ.
Νωρίς το πρωί στην Ιαπωνία, προβάδισμα στην ΚΑΣΙΒΑ ΡΕΪΣΟΛ απέναντι στην άκρως προβληματική Σονάν, η οποία δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Γ/Γ και όβερ το ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΚΟΜΠΕ, προς τον άσσο η ΟΥΡΑΒΑ με αντίπαλο τη Σεντάι η οποία κινείται στη μετριότητα και έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.
Τέλος στη Ν. Κορέα, άσσος στο -1.25 για τη ΤΖΕΟΝΜΠΟΥΚ η οποία παίζει τα ρέστα της για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, ενώ στη δεύτερη κατηγορία, προβάδισμα στη ΣΟΥΓΟΝ η οποία δίνει μάχη για την πρώτη θέση και μπορεί να επιβληθεί της υπολογίσιμης πάντως Τζεονάμ.
Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
O STOIXIMAN προσφέρει σήμερα αρκετά ματς με 0% γκανιότα* και συνεπώς κορυφαίες αποδόσεις . Κάποια εξ αυτών είναι ..
AEK – ΠAOK .. 2.73 – 3.29 – 3.20
ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ … 3.49 – 3,56 – 2.30
ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ …. 1.66 – 4,42 – 5.81.
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι και την έναρξη των αναμετρήσεων