Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Mε δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Στο Φάλμερ Στέιντιουμ η ΜΠΡΑΪΤΟΝ υποδέχεται την ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη μετά το πολύ μέτριο ξεκίνημα τους. Οι Γλάροι προσπαθούν να παίξουν ένα πιο ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο φέτος, φαίνεται να έχουν το εύκολο γκολ, αλλά από την άλλη δέχονται εξίσου εύκολα τέρματα. Μία απ΄τα ίδια η Μπρομ η οποία έρχεται πάντως από δεύτερο σερί ματς που δεν σκοράρει, ενώ ήταν και το πρώτο που δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα. Αναφέρομαι στην προηγούμενη αναμέτρηση της με τη Μπέρνλι, εδώ τα πράγματα βέβαια αλλάζουν καθώς ο αντίπαλος της θα παίξει σαφέστατα πιο ανοιχτά και επιθετικά. Με τις αμυντικές αδυναμίες και των δύο ομάδων, τα πολλά τέρματα έχουν τον πρώτο λόγο. Απογοητευτική η εικόνα της Μπέρνλι η οποία κατάφερε να πάρει την περασμένη αγωνιστική τον πρώτο της βαθμό απέναντι στη Μπρομ, αλλά το έργο της απόψε αναμένεται σαφώς πιο δύσκολο. Η ΤΟΤΕΝΑΜ τιμωρήθηκε στο περασμένο, κάνοντας ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Γουεστ Χαμ και μένοντας… στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, το πλήρωσε, δεχόμενη τρία τέρματα από το 85′ και μετά. Στα θετικά πάντως για τους Πετεινούς ότι φέτος σκοράρουν με μεγάλη άνεση και απόψε θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες και εντός συνόρων, με μεγαλύτερη συγκέντρωση τη φορά αυτή, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Η γηπεδούχος έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και αυτό περιμένω να της κοστίσει. Διπλό στο -0.75.
Σε εξαιρετική κατάσταση η ΜΙΛΑΝ η οποία έρχεται με τρομερή ψυχολογία μετά τη νίκη της στο ντέρμπι του Μιλάνου και δείχνει πως φέτος, είναι ικανή να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η ΡΟΜΑ παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος και φέτος μετράει μόνο μία ήττα και αυτή στα χαρτιά απέναντι στη Βερόνα. Ματς που λογικά θα έχει γκολ και από τις δύο μεριές.
Αδικούν οι τιμές τη ΓΚΕΝΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στη Γάνδη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα με τίποτα και έρχονται και από ευρωπαϊκό παιχνίδι (και ξαναπαίζουν την Πέμπτη). Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές μετά το κακό τους ξεκίνημα. Αξία στο +0.25 της φιλοξενούμενης στις προσφερόμενες τιμές.
Έχει θέματα με τον covid-19 η Μινσκ, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί πόσοι παίκτες έχουν νοσήσει, αλλά εικάζεται ότι θα λείψουν τουλάχιστον 6+ παίκτες της για το σημερινό ματς, εξ ου και η πτώση στο διπλό της ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ. Η τελευταία κάνει την τελική της αντεπίθεση για την τριάδα και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Έχει βρει καλό ρυθμό και σκοράρει με μεγάλη άνεση. Κρατάμε το διπλό συνδυαζόμενο με τα πολλά τέρματα.
Αμφίσκορο και όβερ το ΒΑΡΝΜΠΕΡΓΚΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ στη πρώτη Σουηδίας, ενώ στη δεύτερη αξίζει το -0.25 της ΓΚΑΪΣ κόντρα σε μια Ούμεα η οποία δείχνει να συμβιβάζεται με την επιστροφή της στην τρίτη κατηγορία και εντός έδρας φέτος μετράει μόλις μία νίκη.
Τέλος στη Βραζιλία, επιλογή το -0.75 της δυνατής εντός έδρας ΠΑΡΑΝΑ η οποία, είναι η αλήθεια, δεν είναι σε καλή κατάσταση (7 σερί χωρίς νίκη) και εντός έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες, όμως απέναντι της έχει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, η οποία μετράει 7 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας 0-2-6 εκτός έδρας. Καλύτερη ευκαιρία για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, δεν θα μπορούσε να βρει η γηπεδούχος..
Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.