Πακέτα συνδρομών, κόστος και παροχές.

 

Στο νέο sistimatakias.gr δεν θα υπάρχουν πλέον free tips που θα αρχειοθετούνται σε στατιστική όπως στην προηγούμενη πλατφόρμα . Εκτός των ελεύθερης προς όλους πρόσβασης στηλών όπως το σύστημα ημέρας, free bets, editorial, special tips  όλα τα υπόλοιπα θα είναι με συνδρομή.

Ο διαχωρισμός συνδρομητικών θα γίνεται σε δυο κατηγορίες.

 

1) VIP INFOS : Εδώ ο συνδρομητής θα έχει την δυνατότητα να λαμβάνει κάποια σημεία με σημαντικά αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. Σημεία που χτίζουν υψηλά ποσοστά yield, κάτι για το οποίο μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το 2014. Infos, πολλά εκ των οποίων σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και όχι σημεία που μπορεί να αντλήσει κάποιος από άλλες ιστοσελίδες παροχής στοιχηματικών προτάσεων ! Εκτιμούμε ότι εδώ θα προτείνονται από 10 έως 30 picks ανά μήνα.

ENAΣ ΜΗΝΑΣ : Τιμή της μηνιαίας αυτής συνδρομής θα είναι τα 120 ευρώ. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν κάποια αρκετά πιο οικονομικά πακέτα

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ : Η τρίμηνη συνδρομή θα έχει κόστος τα 330 ευρώ και η οποία ανέρχεται ουσιαστικά στα 60 ευρώ ανά μήνα.

EΞΙ ΜΗΝΕΣ : Επιπλέον θα υπάρχει και η δυνατότητα 6μηνης συνδρομής με κόστος 550 ευρώ και η οποία κατεβάζει σημαντικά το μηνιαίο κόστος το οποίο ανέρχεται πλησίον των 90 ευρώ .

 

2) TIPS : Εδώ ο συνδρομητής θα έχει την δυνατότητα να λαμβάνει κάποιες προτάσεις βασισμένες σε ειδησεογραφία, στατιστική, παικτικές αξίες, προσωπική εκτίμηση του εκάστοτε αρθρογράφου κ.α. Φιλοδοξούμε και στοχεύουμε η στήλη αυτή να έχει υψηλά ποσοστά ευστοχίας και κερδών ενώ εννοείται θα μπαίνουν αρκετές περισσότερες προτάσεις από την VIP συνδρομή.

1 ΜΗΝΑΣ: Tο κόστος της μηνιαίας συνδρομής θα είναι 40 ευρώ. Ευνοϊκότερες οικονομικά οι πιο μακροχρόνιες συνδρομές …

3 ΜΗΝΕΣ: Kόστος 100 ευρώ με την μηνιαία συνδρομή να ανέρχεται στα 33,33 ευρώ.

6 ΜΗΝΕΣ: Κόστος 180 ευρώ με την μηνιαία συνδρομή να κατηφορίζει στα 30 ευρώ ανά μήνα .

 

Πιστεύουμε πως διατηρώντας κάποιος συνδρομή για την παροχή από την πλευρά μας στοιχηματικών πληροφοριών δεν πληρώνει για να κάνει το χόμπι του αλλά επενδύει.

Κοιτώντας κάποιος τα στατιστικά του site μας μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν πληρώνει στην ουσία κάνοντας συνδρομή αλλά σε διαρκεια χρόνου θα έχει σημαντικό οικονομικό όφελος ο ίδιος!

Επιπλέον στο site μας καταγράφονται όλα τα ”επίσημα” πονταρίσματά μας. Θα ξέρει ο καθένας αν είναι κερδισμένος η χαμένος από τα προγνωστικά μας της ιστοσελίδας μας . Ελάχιστα sites το κάνουν αυτό ΤΙΜΙΑ. Και ακόμα λιγότερα συνδρομητικά. Θέλει ψυχή και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο τούτο είναι και το τίμιο απέναντι στον αναγνώστη της για κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα που προσφέρει συνδρομητικά η μη προγνωστικά. Εμείς θα είμαστε εδώ με σχέση ειλικρίνειας απέναντι στα μέλη μας αλλά και στους υπόλοιπους αναγνώστες μας και στις ήττες και στις νίκες και θα καταγράφουμε όλα τα πονταρίσματα τα οποία θα υπάρχουν σε αρχείο ώστε να μπορεί να τα δει ανά πάσα ώρα και στιγμή όποιος θελήσει.

 

Πως μπορώ να πληρώσω την συνδρομή μου ?

Οι μέθοδοι πληρωμής της συνδρομής σας είναι 3.

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Β. Μέσω Paypal.

Για κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αν επιλέξετε με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σας εμφανίζεται η φόρμα επιλογής 2 Τραπεζικών Λογαριασμών με τα IBAN και το Όνομα του Δικαιούχου. Επιλέγετε σε ποια Τράπεζα θέλετε να αποστείλετε τα χρήματα και ύστερα πατάτε υποβολή αίτησης. Η Αίτηση στέλνετε αυτόματα σε μας και αναμένουμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected]. Το ότι πατήσατε αίτηση υποβολής πληρωμής δεν σημαίνει ότι πληρώσατε Συνδρομή. Για να πληρώσετε μπορείτε είτε μέσω του Web Banking σας είτε σε κατάστημα Τράπεζας. Υποχρεωτικό κατά την κατάθεση των χρημάτων σας είναι να μας βάλετε ως αιτιολογία το email που έχετε στην ιστοσελίδα μας.

Για κατάθεση μέσω Paypal.

Επιλέγετε κατάθεση μέσω Paypal και αυτόματα μεταφέρεστε στην πλατφόρμα της Paypal. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμής, μας έρχεται η αίτηση υποβολής πληρωμής μέσω Paypal και σας ενεργοποιούμε τη συνδρομή.

 

Ποιος ο λόγος να γίνω Συνδρομητής ?

Κερδοφορία. Το www.sistimatakias.gr λειτουργεί από τον Απρίλη του 2010 και αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή για τις επιτυχίες του. Από τις αρχές του 2014 εισήλθε σε πιο επαγγελματικά επίπεδα με πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών και με πάνω από 2.500 καταγεγραμμένα συνδρομητικά πονταρίσματα τα οποία στο σύνολό τους παρέχουν σημαντικό κέρδος και με υψηλά νούμερα ποσοστών Roi (Return On Investment). Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα, υπάρχουν απτές αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα. Πλέον στην αριστερή στήλη του site υπάρχει και πινακάκι με τα στατιστικά στοιχεία των ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΩΝ μας ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Αξιοπιστία. Έγκυροι, διεθνώς αναγνωρισμένοι στην πλειοψηφία τους Tipsters με συμμετοχή σε ξένα κλειστά φόρουμ και πετυχημένες πορείες σε διεθνούς φήμης betting sites εγγυώνται αποκλειστικά infos και αξιοπιστία κερδών σε πορεία χρόνου.

Τιμιότητα. Όταν έχεις μακροχρόνια κάποιους ανθρώπους που ακολουθούν σε σταθερή βάση το πιστοποιημένο αρχείο στατιστικών του  sistimatakias δεν μπορείς να κρύψεις κάτι ή να παραποιήσεις την πραγματικότητα .

Άμεση Ενημέρωση. Oι συνδρομητές θα λαμβάνουν άμεσα μέσω αρχικά των καναλιών telegram που διαθέτει η ιστοσελίδα, προτάσεις προς στοιχηματισμό.

 

Πόσες συνδρομητικές προτάσεις προτείνονται κάθε μέρα και τι αποδόσεις έχουν .

Γενικά στην VIP INFOS στήλη θα δίνονται λίγες συνδρομητικές προτάσεις καθημερινά για να μπορείτε να ποντάρετε ευέλικτα. (Από 10 picks έως 20+ μηνιαίως) Ειδικά όσοι παίζουν σχετικά μεγάλα ποσά. Τι εννοώ? Αν πχ βγάζαμε 12 συνδρομητικά μαζί , κάποιος που ποντάρει σεβαστά ποσά δεν μπορεί να ακολουθήσει. Οπότε και ξεφεύγουμε από τα όρια της πραγματικότητας των στατιστικών μας αφού δεν είναι εφικτό να ακολουθήσει πιστά κάποιος. Εδώ έχουμε συγκεκριμένο πλάνο σαν ομάδα για τον τρόπο που θα προωθηθούν οι προτάσεις μας . Πιθανόν κάποια μέρα να μη μπει και κανένα VIP INFOS σε περίπτωση που δεν έχουμε την απαιτούμενη ειδησεογραφία – πληροφόρηση . Τα Σαββατοκύριακα πάλι που είναι πολύ μεγαλύτερη η ύλη και πιθανόν να έχουμε περισσότερες συνδρομητικές επιλογές προσπαθούμε να τις αναρτούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως διαχειρίσιμες… και σε καμιά περίπτωση μαζικά.
Στην στήλη τώρα Tips θα μπαίνουν περισσότερα picks με έντονο το στοιχείο και του LIVE. Όχι κάτι υπερβολικό αλλά μέσο όρο θα είναι 3-4 σημεία καθημερινώς μικρότερου stake
Τώρα όσον αφορά τις αποδόσεις, αυτές κυμαίνονται ως επί το πλείστον από το 1,75 έως και το 2,50 χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μονά αποδεκτά ματς, πιο σπάνια σε δυάδες ή κάποια συστηματάκια.

 

Ποια η σημασία των μονάδων δίπλα από κάθε πρόταση?

Οι μονάδες αυτές αποτελούν δείκτη των πιθανοτήτων επιβεβαίωσης του σημείου κατά την κρίση του αρθρογράφου του και συνεπώς την αναλογία πονταρίσματος που προτείνει. .

Η αναλογία μονάδας/ ποσού πονταρίσματος έγκειται στην οικονομική στοιχηματική άνεση και επιθυμία του καθενός. Κάποιος πολύ συντηρητικός παίκτης μπορεί να ποντάρει αναλογικά μισό ευρώ την κάθε προτεινόμενη μονάδα. Κάποιος άλλος μπορεί να ποντάρει και 2 ευρώ στην κάθε μονάδα και κάποιος ακόμα πιο εύρωστος επί 5 φορές πχ την κάθε μονάδα. Εμείς λοιπόν δίνουμε το στίγμα της πίστης μας στο σημείο και από εκεί και πέρα ο καθείς είναι υπεύθυνος μετά για τα ποσά που θα ποντάρει.

Να κάνω και μια αναφορά στο γενικό πλάνο που δίνονται οι μονάδες αυτές.

Συνδρομητική στήλη TIPS.
Από 0-10 μονάδες είναι σημεία που δίνονται για να παιχτούν σε μικρό ποντάρισμα ενώ είναι βασισμένα κυρίως στην προσωπική εκτίμηση του αρθρογράφου.
Από 10-20 μονάδες είναι σημεία με αυξημένες των άνωθεν πιθανότητες επιβεβαίωσης κατά την κρίση του αρθρογράφου .
Από 20 – 30 μονάδες είναι σημεία κανονικού πονταρίσματος και αναλογικά με την τσέπη του καθενός. Εδώ εκτός από την κρίση του αρθογράφου θα υπάρχει κάποια σχετικά αξιόλογη παικτική αξία βασισμένη στην ειδησεογραφία ή σε value τιμές.

Συνδρομητική στήλη VIP INFOS
Από 35 έως 50 μονάδες πηγαίνουμε κάπως πιο δυνατά από τον γενικό μέσο όρο πονταρίσματος μας.
Από 50 + θα είναι σημεία βασισμένα σε περαιτέρω παραμέτρους όπως έντονα ευνοϊκή ειδησεογραφία, αξιόπιστο παρασκήνιο… κ.α

 

Τι  διαφορετικό μπορείς να βρεις στο sistimatakias.

Eδώ αρθρογραφούν άτομα με πολύ καλές πηγές και γνωριμίες σε κάποιες λίγκες που δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος ειδησεογραφία σε ενημερωτικές ιστοσελίδες συν ότι υπάρχει και εξειδίκευση σε αυτές . Δεν θα βρείτε πινακάκια που να εμπεριέχουν σε ποσότητα ‘’πρωτοκλασάτα’’ πρωταθλήματα και διοργανώσεις όπως είναι το champions league, η Ισπανία , η Ιταλία κ.α Όποιος ασχολείται αποκλειστικά με αυτά , υπάρχουν άπειρα sites ,μη συνδρομητικά, όπου μπορεί να ενημερωθεί και να βρει πληροφορίες από μόνος του.
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πληρώσει κάποιος για να του δοθεί σημείο πχ Ρεάλ – Μπαρτσελόνα γκολ γκολ.
Σαφώς και θα υπάρχει εμπορικό παιχνίδι μέσα στο ρεπερτόριό μας για διαφόρους λόγους αλλά το sistimatakias έχει γίνει γνωστό για το υψηλό yield του το οποίο στηρίζεται στα λάθη του μπουκ και στα εμπορικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε ροή (και όχι στο ξεκίνημά τους) δεν είναι συχνά τα λάθη που μπορεί να κάνει ένας μπουκ.
Σαν συνολικό yield ιστοσελίδας που λειτουργεί πάνω από 5 χρόνια με συνδρομητική στήλη… διαθέτουμε ένα από τα υψηλότερα αν όχι το κορυφαίο.

Πως ενημερώνομαι για τα picks .

Πλέον η τεχνολογία είναι το τελεγκραμ το οποίο και προσφέρει την αμεσότερη όλων ειδοποίηση . Υπάρχει ειδική στήλη για το πως λειτουργεί γενικά και πως μπορεί κάποιος συνδρομητής θα ενημερώνεται από τα κανάλια του sistimatakias.