Kαλησπέρα sistimatoπαρέα.
Σούπερ πήγαμε χθες . Πέρασαν και τα τρία βασικά μας σημεία σε σύστημα και έγραψε το απόλυτο 👉👉👉 (ΕΔΩ) . Ενώ μας βοήθησε πολύ ότι στο βασικό μας παιχνίδι αποφύγαμε τα ματς του champions league , κάτι που θα κάνουμε και σήμερα μιας και έχουμε να κάνουμε με αμφίρροπα ματς, χωρίς παικτικές αξίες, κουτσουρεμένες αποδόσεις σε φαβορί που ωστόσο δεν τολμώ και να τα κοντράρω .
Α, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΉ ΣΤΗΛΗ 👉👉👉 VIP INFOS (ΕΔΩ).. που την περασμένη σεζόν έκλεισε με το εντυπωσιακό σχεδόν 30% YIELD (!!!) με σημεία που έχουν infos μέσα και θα βρείτε σε αποκλειστικότητα μόνο σε μας .. και εν συνεχεία θα αναπαράγουν και άλλα ελληνικά και ξένα sites ! Hδη το 50% των θέσεων είναι κλειστές από την περασμένη σεζόν . Θα υπάχει σημαντικά περιορισμένος αριθμός συνδρομητών !
ΟΦΗ – ΚΑΒΑΛΑ …. Ελλάδα κύπελλο. Yπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας , ο ΟΦΗ σίγουρα επιθυμεί μια πορεία στο κύπελλο όπως η σημερινή , δεν θα πάρει το ματς χαλαρά . Επιλογή μας ο συνδυασμός ΝΟ ΓΚΟΛ και όβερ 1,5 γκολ στο 1,86 . Σκοράκια 2-0 , 3-0 .
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΜΙΡΑΣΟΛ ….. Βραζιλία . Επιλογή μας το 2 (+0.75) ασιατικό. Δεν αρμόζουν αποδόσεις κοντά στο 5.00 για τη νίκη της φιλοξενούμενης ! Σκληροτράχηλο σύνολο η Μιρασόλ , απλά να αναφέρουμε ότι σε 21 αγωνιστικές έχει ηττηθεί ΜΟΝΟ 3 φορές ! Η Μπονταφόγκο έχει κερδίσει λίγοτερα από τα μισά ματς απο αυτά που έχει δώσει , κερδίζει σε ποσοστό κάτω του 50% και παίζει με δυσκολοκατάβλητη ομάδα τώρα. Για μας ο άσος είναι για 2,10+, όχι για 1.80 . Παικτική αξία λοιπόν στη κόντρα του φαβορί.
ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ……Βέλγιο. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 2,5 η επιλογή μας . Αμφότερες παίζουν ανοικτά . Η γηπεδούχος έχει 6 στα 6 γκολ γκολ , η φιλοξενούμενη 5 στα 6 . Εκτίμουμε θα έχουνε γενικά εκατέρρωθεν γκολ .
ΤΙΣ 3 ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΟΠΟΥ ΖΗΤΩ 2ΑΔΕΣ !
Mε δυάδα είμαι στα λεφτά μου , επιθυμητό είναι το απόλυτο .
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ …
ΣΛΑΒΙΑ – ΜΠΟΝΤΟ ….. Τσαμπιοςν λιγκ . Η Σλάβια Πράγας δεν κατάφερε να κερδίσει επτά από τους οκτώ αγώνες της στη Φάση των Ομίλων του Europa League την περασμένη σεζόν, επομένως ενδέχεται να δυσκολευτεί να αγωνιστεί στην ανώτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Μπόντο/Γκλιμτ έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους οκτώ αγώνες της . Γενικά παρουσιάζεται όλο και βλτιωμένη χρόνο με το χρόνο . Λογικά δεν θα είναι εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους . Επιλογή μας το χ2 στον διπλασιασμό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΦΟΣ ….. τσάμπιονς λιγκ , δεν είναι για 1,45 το ματς σίγουρα . Οπότε και δεν υπάρχει καμια παικτική αξία στη νίκη του του Ολυμπιακού . Εκτίμησή μας είναι ότι πιθανόν θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι αλλά αυτό δεν θα επιτευχθεί με εύκολο τρόπο . Το γκολ γκολ είναι στον διπλασιασμό . Σκοράκι 2-1 .
👇👇👇
Ζεις στο έπακρο όλη την Αγωνιστική Δράση με 4000 Δώρα* Γνωριμίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !
*21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα.
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις .