Καλησπέρα ομαδα .
Mετά από κάμποσες μέρες ηττηθήκαμε . Είμαστε πολύ μπροστά ωστόσο με τόσους 6πλασιασμούς που έχουμε κάνει .
Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για τα αποψινά ματσάκια …
👇👇👇
💥💥💥 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η BETSSON ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 💥💥💥 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 240 ΔΩΡΑ + ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ!
.
ΠΙΟ ΡΙΣΚΑΔΟΡΙΚΑ θα πάω σήμερα ..
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ (έχει μπει και άρθρο με ανάλυση του ματς).... Επιλογή μας το combo γκολ γκολ και όβερ σε απόδοση 2.00 . Στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Νορβηγία έχει μέσο όρο 4,5 γκολ ανά αγώνα και πάνω από 2,5 γκολ έχουν σημειωθεί σε επτά από τους οκτώ αγώνες αυτών των ομάδων συνολικά μέχρι στιγμής, με τη Βραζιλία να σκοράρει εννέα και τους Βίκινγκς να σκοράρουν δέκα.
ΜΕΞΙΚΟ – ΑΓΓΛΙΑ ……Επιλογή μου η ισοπαλία στο 3.20 . Το έψαξα από εδώ , το έψαξα από εκεί το μόνο που έκανε κλικ είναι η ισοπαλία. Είχα σκεφτεί το combo 1Χ και άντερ 3,5 στο 1.80. Λογικά θα έχουμε κλειστό ματς αλλά και ο μπουκ έχει προσαρμόσει τις αποδόσεις ορθά. Το άντερ πληρώνει 1.61 και σε κάνα παρολί ίσως το έβαζα. Συστηματάκι θα ρίξω οπότε και θα ρισκάρω με το χ. Στις 03.00 ώρα Ελλάδος ξεκινά, ίσως τελειώσει μετά τις 05.30 .
ΚΛΑΜΠ ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ …..Επιλογή μου το 2(+0.25) σε απόδοση 1.90. Ντε φορμά η γηπεδούχος με μόνο 1 βαθμό συγκομιδή στα 5 τελευταία ματς που έχει δώσει . Από τρεις σερί νίκες η Ζούβε όπου σκοράρει σε ποσότητα και γανικά παίζει μεστά.
👇👇👇
💥💥💥 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Η BETSSON ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 💥💥💥 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 240 ΔΩΡΑ + ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΜΑ!
Τις 3 αυτές επιλογές προσωπικά τις έριξα σε 2ΑΔΕΣ = 3 ΣΤΗΛΕΣ (Η τριάδα πληρώνει 12+ απόδοση)
ΜΕ δυαδα πιασμένη είμαστε στα λεφτά μας, (αν πιάσουμε το Χ θα έχουμε καλό κέρδος) ότι επιπλέον καλοδεχούμενο θα ήταν ..
ΧΑΛΑΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ .
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΕΟΠΑΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
.