Kαλημέρες sistimatoπαρέα.
Άπατο πήγε χθες το editorial , κάτι αναμενόμενα μετά από 4 σερί που έγραφαν τα πάντα . Πάμε στα σημερινά ..
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ FREE TELEGRAM !
Eίσαι μέσα ? όοοχι ?Ελάτε στην παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα με free επιλογές σε bet builders , συστηματάκια αλλά και μονά μονά αποδεκτά κυρίως σε live bets. Συνήθως πηγαίνουμε με υψηλές αποδόσεις …
🔥🔥🔥 ΕΛΑ ΣΤΗΝ FREE ΤΕLEGRAM ομάδα μας 🔥🔥🔥
ΚΦΟΥΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ (ΝΟΡΒΗΓΙΑ)…. Επιλογή μας το συνδυαστικό 2πλου και όβερ 1,5 γκολ σε απόδοση 1.80 .Η Βίκινγκ δεύτερη με 18 πόντους η φόρμα της είναι εξαιρετική ερχόμενη από 6 σερί νίκες ενώ γενικά τα ματς της έχουν γκολ , έχει ήδη 6 όβερ 2,5 στις 7 αγωνιστικές. Η KFUM Oslo στα 6 τελευταία έχει μόνο μία νίκη ενώ γενικά δεν μπορείς να πεις ότι έχει βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα.
ΜΠΕΛΟΥΠΟ – ΓΚΟΡΙΤΣΑ (ΚΡΟΑΤΙΑ).. Επιλογή μας θα είναι το 2dnb σε απόδοση 1.93. Βάσει ειδησεογραφίας θα κινηθώ εδώ μια και οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες βασικών παικτών . Θα τους λείψουν σχεδόν μία ντουζίνα παίκτες .
ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ (ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΑΛΛΙΑ ) …Επιλογή μας το άντερ 93 πόντους για την Μονακό και το όβερ 86 πόντους για την Παρί σε απόδοση 1.76. Πολλοί παίκτες εκτός για την Μονακό εκτός μεταξύ των οποίων και ο καλύτερός της παίκτης Τζέιμς. Σημεία από αυτό το ματς έχει δοθεί από εχθές στα συνδρομητικά μας και τα οποία πλέον έχουν γνωρίζει σημαντικές αλλάγες στα όριά τους !
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) …Επιλογή μας το 2(+1.0) σε απόδοση 1.68. Δεν είναι για 1.60 η νίκη του Ολυμπιακού ο οποίος χρειάζεται reset .. από ότι δείχνουν οι εμφανίσεις του εδώ και πολύ καιρό χάνοντας μάλιστα βαθμούς στην έδρα του από ομάδες που παλεύουν να σώσουν τώρα την παραμονή τους στην κατηγορία ! Ο ΠΑΟΚ και αυτός δεν είναι στα καλά του ωτσόσο κέρδισε προχθές στην έδρα του με 3-1 και δεν νομίζουμε ότι θα ηττηθεί (αν ηττηθεί) με κάτω τα χέρια. Η αξία είναι στα δεξιά.
🎯 🎯 🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value και είναι η οικονομική μας στήλη !!!!
Απόδοση 4αδας 1ο.
Ζητω 3αδες 4αδα = 5 Στήλες .
Με τριαδα είμαστε στο συν , με 4αδα τα κέρδη εκτοξεύνται !!
Την 4αδα την βάζουμε με μεγαλύτερο πονταρισμα μια και δεν έχει κόστος αφού είναι μια στήλη και μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά αν επιβεβαιωθεί..
ΧΑΛΑΡΟ ποντάρισμα να πάμε για πολλά με κέρματα … και ότι ήθελε προκύψει.
🔥🔥🔥 ΣΤΗΛΗ VIP INFOS 10-20 ΔΥΝΑΤΑ picks ανά μήνα !!!
===================================================================================================================
ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ infos και παικτικές αξίες .
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΡΑ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ infos και μεγάλη παικτική ξία κάτι που φαίνεται και στα σκορ που ήρθαν
👇👇👇👇👇👇
👇👇👇👇👇👇👇👇
🎯 🎯 🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value και είναι η οικονομική μας στήλη !!!!
🔥🔥🔥 ΣΤΗΛΗ VIP INFOS 10-20 ΔΥΝΑΤΑ picks ανά μήνα !!!
💰💰💰💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !!!!!!!!!!!.. αν παίζεις x5 …
.Aξίζει να δοκιμάσεις αν ασχολείσαι σοβαρά !!!!
.
