Δεν θα πλατιάσω , απλά θα πω τα βασικά για το βιογραφικό της στήλης TIPS μία από τις παλιές , προσωπικά δεν γνωρίζω κάποια πιο παλιά και ποιοτική με το κάτωθεν βιογραφικό…
Η ΣΤΗΛΗ ΤΙPS TOY WWW.SISTIMATAKIAS.GR ..
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΣΤΗΛΏΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ !!!.. και πάμε να το τεκμηριώσουμε
Η ΤIPS ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ ( η VIP είναι για πιο επαγγελματίες παίκτες) και είναι ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ 💎 στοιχηματικά καθώς παρέχει ολοκληρωμένο πάκετο που δε θα βρεις αλλού με τέτοιο ιστορικό picks, με τόσο μεγάλη οργάνωση και αποτελεσματικότητα συνάμα !
- 💎 Η ΣΤΉΛΗ ΤΙPS διατηρεί τίμια μπανκα εδώ και 11 συνεχείς σεζόν (από το 2014 !!!) και σε άπασες ήταν θετική , δεν τελείωσε ούτε μια σεζόν αρνητική !!!
- 💎 Πείτε μας μία ελληνική στήλη που να διατηρεί 10.000+ προτεινόμενα picks (!!!) με πολύ εμπορικό παιχνίδι , να διαθέτει σχεδόν 14% yield και όλο αυτό να είναι ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ .
- 💎 Είναι από τις ελάχιστες στήλες που ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την τιμιότητά της καθώς η πλειόνοτητα των picks μας δίνονται και σε άλλες πλατφόρμες (χωρίς φυσικά να επηρεάζονται οι αποδόσεις) κατά τις οποίες διευθετούν τρίτοι (οι διαχειριστές εκείνων των projects) τα σημεία μας και κρατάνε stats από tipsters που γράφουν στο www.sistimatakias.gr . Δεν τα διαυθετούμε εμείς για να μπορούμε να κλέψουμε , όπως κάνουν δεκάδες στοιχηματικές μπάνκες που έχω παρακολουθήσει εδώ στην Ελλάδα (ονόματα δεν λέμε δημοσίως προς το παρόν), είναι λοιπόν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 100% Τίμια !!!!
- 💎 ΣΑΝ ΤΗΝ ΤIPS δεν θα βρείτε αλλού και με τόσο υψηλά stats , σε τόσα πολλά picks (!!!) και σε τόσο μεγάλη διάρκεια χρόνου !! ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ κάποιος έχει να μας δείξει κάποια ελληνική μπανκα που υφίσταται πάνω απο 10 χρόνια , έχει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 picks (!!!) και έχει πάνω από 13% yield με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΙΜΙΟ παιχνίδι να μας την πει να την γνωρίσουμε και μεις και να την ακολουθούμε !
- 💎 Η Πλειόνοτητα των picks που δίνονται υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες καθώς και στην επίγεια στοιχηματικά πρακτορεία , ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημά της !
- 💎 Η ΣΤΗΛΗ επειδή έχει πολύ εμπορικό παιχνίδι μέσα και όχι βόλεϋ Ταϊλάνδης και beach soccer Ινδονησίας, δεν κάνει καθόλου cash out σε μονά αποδεκτά παιχνίδια (πολλοί σου λένε κάθε λίγο και λιγάκι κάντε cash out με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται ο λογαριασμός σας και μετά να κλείνει ) … όχι μόνο δεν τρώνε limit οι λογαρισμοί σας αλλά δυναμώνουν κιόλας με τον τρόπο που παίζουμε με δυάδες και συστηματάκια !!!
- 💎 Απλά εδώ είναι τα πάντα μελετημένα για να έχουν οι λογαριασμοί το μέγιστο δυνατό κέρδος ….
👇👇👇
🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value !
🔥 ΣΤΗΛΗ VIP INFOS 10-20 ΔΥΝΑΤΑ picks ανά μήνα !!!
Αν κάποιος ακολουθούσε πιστά όλα αυτά τα χρόνια την στήλη TIPS θα είχε βγάλει πραγματικά τρελά λεφτά αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα σημεία υπάρχουν και ΟΠΑΠΙΚΑ . Στο πινακάκι μπορείτε να δείτε τι έχει κάνει .. ΑΠΟ ΤΟ 2014 !!!!
10.231 … παιγμένα picks
5.656 κερδισμένα δελτία
173.961 παιγμένες μονάδες
197.750 ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ μονάδες !!!
💰💰💰 ΚΑΘΑΡΟ ΚΈΡΔΟΣ 24.059 ΜΟΝΑΔΕΣ. 💰💰💰
ΚΑΘΑΡΟ ΚΈΡΔΟΣ 24.059 ΜΟΝΑΔΕΣ με 13.85 yield . Τα picks που δίνονται εκεί είναι ουσιαστικά 10 και σπανιότερα 15 μονάδες. Κάποιος δλδ που ποντάρει επί 5 , πχ 50 ευρώ το κάθε ΒΕΤ της θα είχε αυτά τα χρόνια 24.059 χ 5 =
💰💰💰💥💥💥💥 120.295 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ !! 💥💥💥💥 💰💰💰
——————————————————————————————-
Αυτό το ποσό και φτιάχνοντας όλο και μεγαλύτερη κάβα θα μπορούσε να έχει 2πλάσια και τριπλάσια κέρδη! 💲💲💲💲💲💲
Δεν είναι κάποιο υπέρογκο ποσό για 11 χρόνια αλλά σίγουρα είναι σημαντικό ποσό αν αναλογιστεί κάποιος ότι δεν κάνει κάτι και απλά ακολουθεί σημεία .
ΣΥΝΔΡΟΜΗ – ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ – ΠΑΙΞΙΜΟ … τόόόσο απλό !!!!
Μπορώ να γράφω σελίδες για τσαρλατάνους tipsters πoυ έχουμε γεμίσει , για απατεώνες , για κλεφτομπανκάδες αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία . Έχω διαβάσει και τίμια παιδιά πάντως με πολύ καλές γνώσεις στο αντικείμενο και με αξιοπρεπή αποδοτικότητα .. για να μη γίνομαι κακός.
Πάμε να δούμε τι έχουμε κάνει φέτος για να τα λέμε όλα .. Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα πραγματικά, τίποτα δεν πήγαινε καλά, βρέθηκαμε τις πρώτες 50 μέρες 160 μονάδες πίσω . Δεν πανικοβληθήκαμε, δεν αγχωθήκαμε . Μέσα σε λίγες μέρες και με ένα καλό come back βγήκαμε 75 μονάδες συν και προχωράμε . Η στήλη tips του sistimatakia με ένα εντυπωσιακό σερί 19 πιασμένα σημεία σε 20 προτεινόμενα (ΕΔΩ) γύρισε το ματσάκι και πλέον πάμε να κερδίσουμε όσες περισσότερες μονάδες μπορούμε .
Η ΣΤΗΛΗ ΤΙPS TOY WWW.SISTIMATAKIAS.GR ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΣΤΗΛΏΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ !!!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΌ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …VIP INFOS την πιο δυνατή μας στήλη όπου μπαίνουν μόνο πολύ δυνατά κατά την γνώμη μας ματάκια…
👇👇👇
🎯 ΣΤΗΛΗ TIPS περίπου 100 picks το μήνα με καλή ειδησεογραφία και value !
🔥 ΣΤΗΛΗ VIP INFOS 10-20 ΔΥΝΑΤΑ picks ανά μήνα !!!
.
