Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Με την αναμέτρηση ΛΙΝΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, αμφότερες οι ομάδες έχουν δείξει ανάξιες εμπιστοσύνης ως τώρα με τη σεζόν που διανύουν, με δεδομένο και το επιθετικό στυλ των γηπεδούχων στο γήπεδο τους και τις επιθετικές αρετές της ομάδας του Κλοπ (όπως και τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει), καταλήγουμε στη λύση των πολλών τερμάτων.
Γ/Γ και όβερ 2.5 το ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ, σε τρομερή κατάσταση οι Βιόλα οι οποίοι σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση, σκορ όμως βρίσκουν εύκολα και οι Μπεργκαμάσκι, περιμένουμε ματς με γρήγορο ρυθμό, φάσεις και γκολ από αμφότερες τις ομαδες.
Σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι η ΘΕΛΤΑ, επτά ματς χωρίς ήττα, δείχνει να ξεμπερδεύει για τα καλά με την παραμονή της, άνετη βαθμολογικά, αν και όχι ακόμα εξασφαλισμένη η Μαγιόρκα η οποία αποδυναμώνεται αισθητά μακριά από το γήπεδο της και μετράει 5 ματς σερί χωρίς νίκη. Προβάδισμα στην έδρα.
Τέλος στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, πιθανό γ/γ και όβερ 2.5 στο ΑΓΙΑΞ Β’ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β΄με τις τιμές πάντως υποψιασμένα χαμηλά, ρισκάρουμε στο πιο αποδοτικό συνδυαστικό με όβερ 3.5.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.