Επιστροφή στην… κανονικότητα, με αγωνιστική δράση σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, επανέναρξη και στην Πριμέρα, με την ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ να φαντάζει μεγάλο φαβορί απέναντι στην Αλμερία. Πάντα βέβαια ελλοχεύει κίνδυνος για τις ομάδες που έτρεχαν καλό σερί, να εμφανιστούν επηρεασμένες από τη διακοπή, εδώ πάντως δύσκολα θα έχουν προλάβει ν΄αλλάξουν πράγματα, τόσο στους γηπεδούχους, όσο και στους φιλοξενούμενους. Άσσος συνδυαστικά με άντερ 4.5 στο 1.70, δεν δείχνει άσχημη επιλογή, τα ματς των φιλοξενούμενων πάνε στο όριο, το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση παραμένει μετά την απώλεια του γκολεαδόρ Σαντίκ.
Άσσος στο -0.75 για τη ΣΤΑΝΤΑΡ η οποία πριν τη διακοπή βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, η μέχρι στιγμής εικόνα των γηπεδούχων πείθει ότι πρόκειται για καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία μπορεί να βρεθεί στις υψηλές θέσεις, μετά τις απογοητευτικές σεζόν που προηγήθηκαν. Παλεύει η Σεράινγκ αλλά το ρόστερ της έχει αρκετές αδυναμίες.
Από μεγάλη νίκη πριν τη διακοπή, έρχεται η ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ, η οποία είχε τη δυνατότητα να δουλέψει ήρεμα και να ανασυγκροτηθεί για τη συνέχεια, δεν τρομάζουν τα πιτσιρίκια της Αϊντχόφεν, τα οποία δεν θα έχουν ουσιαστική ενίσχυση από την πρώτη ομάδα. Πονηρή έξοδος για τη ΒΙΛΕΜ, η φετινή ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ τα πηγαίνει εξαιρετικά, ειδικά μέσα στο γήπεδο της όπου είναι αήττητη. Γ/Γ και όβερ 2.5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού, από τις καλύτερες επιλογές της βραδιάς κατά την ταπεινή μου άποψη. Σκορ και θέαμα περιμένουμε στο ΤΣΒΟΛΕ – ΑΓΙΑΞ Β’, ομάδες με μεγάλες επιθετικές δυνατότητες, καμία εκ των δύο δεν πείθει αμυντικά. Σε καλές τιμές το συνδυαστικό γ/γ και όβερ 3.5. Ισχυρός άσσος η ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ η οποία συνεχίζει αήττητη την πορεία της, ότι καλό έχει δείξει ως τώρα η Ντόρτρεχτ είναι εντός έδρας, εκτός έχει μόλις έναν πόντο σε τέσσερις αναμετρήσεις, παραμένουν επίσης πολλές οι αμυντικές της αδυναμίες. Άσσος στο ασιατικό -1, άσσος συνδυαστικά με όβερ 2.5 δείχνουν εξίσου καλές επιλογές.
Αμφίσκορο το ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ, οι γηπεδούχοι με κομβικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας τους, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές πριν τη διακοπή και, το κυριότερο, να βρίσκουν πιο εύκολα δίχτυα και να δημιουργούν πιο εύκολα επικίνδυνες φάσεις. Σε τιμές διπλασιασμού αξίζει το ρίσκο, ειδικότερα από τη στιγμή που το απλό όβερ παίζει μόλις στο 1.60.
Αργά το βράδυ στη Βραζιλία και τη δεύτερη κατηγορία, άσσος στο ασιατικό 0 για τη ΣΑΜΠΑΪΟ, κόντρα σε μια Γκρέμιο η οποία εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει μόλις δύο τρίποντα την τρέχουσα περίοδο, απέναντι σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της κατηγορίας, αναμένεται να περάσει αρκετά δύσκολο βράδυ.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.