Αναμφίβολα η αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλη από τον μεγάλο τελικό του Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ. ΣΕΒΙΛΛΗ εναντίον ΙΝΤΕΡ, αναμέτρηση η οποία αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Περίμενα ελαφρώς πιο μοιρασμένο σετ και εκτιμώ πως υπάρχει αξία στις τιμές της ισπανικής ομάδας, η οποία έχει κατακτήσει 5 φορές το θεσμό. Οι Ιταλοί ήταν εξαιρετική στο ματς με τη Σαχτάρ και δείχνουν και αυτοί με τη σειρά τους έτοιμοι για να σηκώσουν το τρόπαιο. Πιθανό το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες, ρίσκο από κει και πέρα στο +0.25 των Ισπανών.
Μαζεύτηκαν οι αρχικές τιμές καθαρότατου φαβορί για την Κορτράικ, η οποία έκανε την έκπληξη και κέρδισε εκτός την προβληματική Γάνδη. Βαριά ήττα για την ΕΟΥΠΕΝ η οποία πάντως μέχρι να δεχθεί το δεύτερο τέρμα από την Κλαμπ Μπριζ, το πάλευε φιλότιμα. Είναι σε θέση να βγάλει αντίδραση η φιλοξενούμενη, παίζεται το ασιατικό +0.25.
Άκρως προβληματική η εικόνα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, η οποία διασύρθηκε από την Ντιναμό στην πρεμιέρα. Η γηπεδούχος έχει χάσει πάρα πολλούς βασικούς σε σχέση με την περασμένη σεζόν και η ενίσχυση της κρίνεται ανεπαρκής μέχρι στιγμής. Με το δεξί η ΡΙΕΚΑ αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στη Σίμπενικ, είναι σε θέση να κάνει απόψε το 2/2, διπλό στο -0.75. Το πάλεψε η Ίστρα στην πρεμιέρα με τη Χάιντουκ, τώρα όμως το εμπόδιο της ΝΤΙΝΑΜΟ φαντάζει ακόμα μεγαλύτερο. Η γηπεδούχος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχει αποδυναμωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και δύσκολα θα προβάλει αντίσταση. Σε ικανοποιητική τιμή το ασιατικό -2 των φιλοξενούμενων οι οποίοι αναμένεται να παρατάξουν βασικότατη ενδεκάδα, καθώς το ματς με την Κλουζ για το Τσάμπιονς Λιγκ θα λάβει χώρα σε 5 μέρες.
Απαραίτητη κρίνεται η νίκη για τη ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά από την άλλη βρίσκει απέναντι της μια άκρως προβληματική Σλουτσκ, με απώλειες παικτών και μπόλικα οικονομικά προβλήματα. Διπλό στο -0.75. Με κούραση, αλλά και φουλ ψυχολογία από την μεσοβδόμαδη πρόκριση η ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ, η οποία πάντως έχει μπροστά της και το ματς με το Σαράγιεβο σε 5 μέρες. Ανεβασμένη η ΜΠΕΛΣΙΝΑ πριν τη διακοπή, θα το παλέψει και ένα γκολ εκτιμώ πως μπορεί να το βρει. Με το αμφίσκορο εδώ.
Από το MLS, αμφίσκορο και όβερ το ΜΙΝΕΣΟΤΑ – ΚΑΝΣΑΣ (το πρόσφατο ματς στο MLS Tournament είχε λήξει 2-1 υπέρ των αποψινών γηπεδούχων) το δε ΤΟΡΟΝΤΟ επέστρεψε σε καλή κατάσταση και έχει και πάλι τον πρώτο απέναντι στο Βανκούβερ το οποίο κέρδισε άνετα πριν 3 μέρες. Άσσος σε συνδυασμό με πολλά τέρματα.
Τέλος στο Μεξικό, πιθανά τα πολλά τέρματα στο ΧΟΥΑΡΕΖ – ΛΕΟΝ.
Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.