Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερλιγκ με τρεις αναμετρήσεις. Με το αριστερό ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ το 21, καθώς ηττήθηκε στην Λαμία, από έναν αντίπαλο που ναι μεν, είχε απουσίες και η γενικότερη πορεία του ήταν προβληματική, αλλά έδειξε να το θέλει περισσότερο. Το ματς με τον ΝΠΣ ΒΟΛΟ είναι μια αρκετά πονηρή αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να είνα η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής. Ξεκίνησαν με νίκη τη νέα χρονιά, καθώς επιβλήθηκαν του Ατρομήτου, συνεχίζοντας παράλληλα να βρίσκονται στη διεκδίκηση της πρώτης εξάδας. Από τον αρκετά χαμηλό άσσο, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα που θα παίξουν κλειστά και μπορούν να βρουν δίχτυα. Σε κακή κατάσταση ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, αλλά και ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του δεν… πετάει αγωνιστικά. Η παράδοση είναι με το μέρος της ομάδας της Θεσ/κης, η οποία έστω και οριακά θα βρει τον τρόπο να φύγει με τους 3 πόντους. Προσωπικά θα ρισκάρω στα 2-3 τέρματα που πληρώνουν καλύτερα.
Σημάδια στροφής η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ η οποία μετά τον περίπατο στο ντέρμπι με τη Μπασάκ, κέρδισε και την Κασίμπασα εκτός, στο ρελαντί. Κέρδισε με τη σειρά της η Αλάνια την Μπασακσεχίρ, αλλά δεν πείθει με τη γενικότερη εικόνα της εκτός, αφού έρχεται από 4 ήττες ενώ δείχνει γενικότερα ότι έρχεται περίοδος αγωνιστικού “ξεφουσκώματος” μετά το τρομερό της ξεκίνημα. Πείθουν περισσότερο οι γηπεδούχοι και θα πάμε με τον άσσο.
Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ όμως η έξοδος της στην έδρα της ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ δεν αναμένεται εύκολη. Οι γηπεδούχοι είναι πιο ξεκούραστοι και βγάζουν δυναμική στην έδρα τους. Δεν αξίζει τόσο χαμηλά το διπλό, ρισκάρουμε στο πιο καλοπληρωμένο αμφίσκορο. Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η ΜΠΡΑΓΚΑ και η μετρίων δυνατοτήτων Μαρίτιμο, προσφέρεται για νίκη και με πάνω από ένα τέρμα. Κρατάμε τον άσσο στο ασιατικό -1.25.
Σε πολύ καλή κατάσταση η ΣΕΑΡΑ η οποία παρουσιάζεται και φέτος δυνατή εντός έδρας, τρίτη σερί νίκη για την ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ η οποία δείχνει και αυτή με τη σειρά της άκρως ανεβασμένη. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το να σκοράρουν αμφότερες.
Τέλος στο πρώτο ματς του Σουνταμερικάνα, η ΝΤΕΦΕΝΣΑ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για νίκη και θα ποντάρουμε στο -0.75 υπέρ της. Η Κοκίμπο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στο θεσμό και θέλει την απαραίτητη προσοχή, θεωρώ δύσκολο πάντως να κάνει την εκ νέου υπέρβαση και να προκριθεί εκείνη στον τελικό, ενώ το μυαλό της θα βρίσκεται και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται σε δύσκολη θέση και παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι και την έναρξη των αναμετρήσεων.
====================================================================================================================================
Για όποιον ενδιαφέρεται για άμεσες ειδοποιήσεις για τα ελευθερης πρόσβασης για όλους μας άρθρα μπορεί να γίνει μέλος εντελώς δωρεάν …
Στην σελίδα μας στο Facebook (ΕΔΩ)
Στην σελίδα μας στο Twiter (ΕΔΩ)
Free κανάλι telegram (ΕΔΩ)