Ξεκινάμε από Μεγάλο Νησί και Αγγλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, σωστό φαβορί η ΑΡΣΕΝΑΛ η οποία δείχνει να “ξυπνάει” αγωνιστικά, έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα και η Μπέρνλι δεν δείχνει ικανή αυτό το καιρό, για να κάνει τη ζημιά. Πιθανό αμφίσκορο το ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ.
Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ. Αλλαγμένη προς το καλύτερο παρουσιάζεται η ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ με τον Νάιτζελ Πίρσον στο τιμόνι της, ακόμα και στην ήττα εντός με 1-2 από τη Μπόρνμουθ, έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής και δεν άξιζε να ηττηθεί. Πεσμένη η ΚΠΡ η οποία έρχεται από δύο σερί κακές εμφανίσεις και ήττες. Αδίκως αουτσάιντερ ο άσσος, παίζεται με κάλυψη το dnb. Εκδίκηση για τις φετινές της ήττες από τη Λούτον ψάχνει η πρωτοπόρος ΝΟΡΙΤΣ, καλύτερη ευκαιρία δεν θα βρει, με την ίδια σε εξαιρετική φάση και τους Καπελάδες, σε πολύ μέτρια φάση, και με προβλήματα εκτός έδρας. Παίζεται ο άσσος στο -1, εναλλακτική το συνδυαστικό “άσσος και όβερ 2.5”. Σε καλή κατάσταση η ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ η οποία άρχισε να βρίσκει τρόπο, να κερδίζει και στα εκτός έδρας. Ασταθέστατη η Πρέστον, η οποία δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Άσσος dnb για την ισχυρή εντός έδρας ΣΟΥΟΝΣΙ κόντρα στην επικίνδυνη, αλλά ασταθή Μίντλεσμπρο.
Από τη Λιγκ 1, πιθανός άσσος σε συνδυασμό με όβερ 2.5 τέρματα για την ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ κόντρα στην Ροτσντέιλ, η οποία αναμένεται και πάλι να παραταχθεί με απουσίες. Αμφίσκορο και όβερ τα ΟΞΦΟΡΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ, ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΠΛΙΜΟΥΘ. Σε εξαιρετική κατάσταση η ΜΠΕΡΤΟΝ η οποία βλέπει πια την παραμονή της, εντελώς ρεαλιστικά, βέβαια απέναντι της θα έχει την πανίσχυρη ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ, όμως μπορεί να το παλέψει, γιατί όχι και να κάνει τη ζημιά. Δεν μπλέκουμε με σημείο, επιλογή το αμφίσκορο.
Πάμε και στη Λιγκ 2, αναγκαία η νίκη για την ΕΞΕΤΕΡ η οποία παρότι δεν πείθει με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, παραμένει άκρως ποιοτική ομάδα, η οποία σκοράρει με ευκολία. Η Λέιτον κέρδισε μεν την Γκρίμσμπι αλλά δεν έλυσε τα προβλήματα της, ειδικά στο εύκολο γκολ. Προβάδισμα στους Ελληνιστές. Απαντήσεις ψάχνει να δώσει η ΚΕΜΠΡΙΤΖ η οποία έπεσε από την κορυφή, βατός αντίπαλος η Γουόλσολ και αν προσέξει, θα πάρει τους 3 βαθμούς. Υπερβολικές οι τιμές στο dnb της ΜΟΡΚΑΜ, κόντρα σε μια Καρλάιλ η οποία προβληματίζει εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Γ/Γ το ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ, σε εξαιρετική κατάσταση η ΤΡΑΝΜΙΡ, έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο την Κρόουλι.
Σε ότι αφορά την Νάσιοναλ, η ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ έχει το προβάδισμα με αντίπαλο την Κινγκς Λιν, πιθανό το αμφίσκορο στο ΤΟΡΚΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ.
Στα δικά μας, διαφορά μομέντουμ όπως και αγωνιστικής κατάστασης στο Ατρόμητος – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μεγάλη η απογοήτευση στο στρατόπεδο των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν ξεμείνει από στόχους, η δε ομάδα της Τρίπολης όχι μόνο θα είναι στα πλέι οφ, αλλά θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν, για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζεται το διπλό με την κάλυψη του dnb. Τα ξαναλένε ΠΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μετά την μεγάλη πρόκριση των γηπεδούχων στην τετράδα, η ψυχολογία βρίσκεται (και λογικά στα ύψη), το ακριβώς αντίθετο στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι οποίοι θα ψάξουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό. Δύσκολη η πρόβλεψη σημείου, αν και το διπλό δεν είναι με τίποτα για τόσο χαμηλά, απ΄την άλλη δύσκολο για τα Γιάννενα να πάρουν και τρίτη σερί νίκη. Το αμφίσκορο όμως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί και πάλι.
Στην Ισπανία τώρα, κουρασμένη αλλά με την ψυχολογία στα ύψη η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Σεβίλλης, η υπόθεση τίτλος έχει ανοίξει για τα καλά μετά τις γκέλες της Ατλέτικο, συνεπώς το κίνητρο είναι τεράστιο. Εύκολα δύσκολα θα περάσει με το διπλό απ΄την Παμπλόνα, παίζεται το διπλό στο -0.75. Από τη δεύτερη κατηγορία, άσσος στο -0.75 για την ισχυρή εντός ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ με αντίπαλο την υποδεέστερη, και με προβλήματα εκτός έδρας, Καστεγιόν.
Μεγάλος προβληματισμός στο στρατόπεδο της Μπενεβέντο, η οποία αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες. Δεν βγάζει μάτια η ΣΠΕΤΣΙΑ, αλλά δείχνει πιο σκληρή, και σε καλύτερη κατάσταση. Μικρό προβάδισμα στον άσσο. Άσσος και για τη ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, η οποία όσο ζει, ελπίζει για το πρωτάθλημα. Στην μέση φυσικά υπάρχει και η εξασφάλιση της τετράδας. Αν και έρχεται το κρίσιμο ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει περιθώρια να ξεκουράσει παίκτες και να αδιαφορήσει. Αμφίσκορο και όβερ το ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ. Από τη δεύτερη κατηγορία, πιθανή ισοπαλία στο ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ, προς το όβερ το ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ, παίζεται το διπλό dnb της ΣΠΑΛ κόντρα στην υποδεέστερη Πεσκάρα, η οποία παρά την αλλαγή στον πάγκο της, συνεχίζει να τα βρίσκει σκούρα. Προφανής επιλογή το -0.75 της ΜΟΝΖΑ η οποία καλείται να βγάλει αντίδραση από τις τελευταίες γκέλες και η Πορντενόνε, είναι αντίπαλος στα μέτρα της.
Μεγαλύτερη αξιοπιστία, ειδικά στην άμυνα, δείχνει η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ, η οποία σωστά προσφέρεται φαβορί στην έδρα της ποιοτικής, πλην αφελούς Χόφενχαϊμ, λογική επιλογή το dnb των Λύκων οι οποίοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά τη φετινή σεζόν. Σκορ και θέαμα στο ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ, παίζεται το συνδυαστικό αμφίσκορο και όβερ, όπως και το όβερ 3.5. Από τη δεύτερη κατηγορία, ματς με γκολ περιμένουμε στα ΑΟΥΕ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ, ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ.
Νωρίς το πρωί στην Αυστραλία, έχουμε μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Μελβούρνης, ΒΙΚΤΟΡΙ εναντίον ΣΙΤΙ. Καμία εκ των δύο δεν πείθει, ειδικά οι γηπεδούχοι. Σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν και στο μεταξύ τους. Επιλογή το συνδυαστικό αμφίσκορο και όβερ.
Από την Ιαπωνία, πιθανό το αμφίσκορο στις αναμετρήσεις ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΑΠΟΡΟ, ΓΚΑΜΠΑ – ΚΑΣΙΜΑ.
Στη δε Ν.Κορέα, προφανής επιλογή το διπλό της ΟΥΛΣΑΝ η οποία ξεκίνησε πολύ δυνατά στην πρεμιέρα κόντρα σε Γκουανγκιού η οποία απογοήτευσε στην πρεμιέρα και όλα δείχνουν, πως την περιμένει πολύ δύσκολη χρονιά. Χαμηλά το διπλό, παίζεται το ασιατικό -1, εναλλακτική ο συνδυασμός του με όβερ 1.5.
Αργά το βράδυ στο Μεξικό, αμφίσκορο στο ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΛΕΟΝ, όβερ 2.5 (σε καλή τιμή) το ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ.
Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.
O STOIXIMAN προσφέρει σήμερα αρκετά ματς με 0% γκανιότα* και συνεπώς κορυφαίες αποδόσεις . Kάποια εξ αυτών είναι ..
ΜΠΕΡΝΛΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ … 5.93 – 3.97 – 1.72
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ … 1.62 – 4,96 – 5,47
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ …. 1.93 – 3.78 – 4.59
*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν μέχρι και την έναρξη των αναμετρήσεων.
===================================================================================================================
Για όποιον ενδιαφέρεται για άμεσες ειδοποιήσεις για τα ελευθερης πρόσβασης για όλους μας άρθρα μπορεί να γίνει μέλος εντελώς δωρεάν …
Στην σελίδα μας στο Facebook (ΕΔΩ)
Στην σελίδα μας στο Twiter (ΕΔΩ)
Free κανάλι telegram (ΕΔΩ).