Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς άφησε η Εθνική μας ομάδα, στην αναμέτρηση με το Κόσοβο. Πλέον είμαστε, όχι απλά με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης δυάδας. Το κλίμα ήδη στο εσωτερικό της ομάδας είναι βαρύ, με τον Φαν’τ Σχιπ να αποτελεί παρελθόν, αν δεν έρθουν οι 3 βαθμοί απέναντι στη ΣΟΥΗΔΙΑ. Κακά τα ψέματα όμως, οι αποψινοί μας αντίπαλοι βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο, κάτι που φάνηκε και από την μεγάλη τους νίκη με 2-1 απέναντι στους Ισπανούς. Ο Γιάνε Άντερσον υπολογίζει κανονικά στον Τελίν, όχι όμως και στον Έκνταλ ο οποίος τέθηκε εκτός. Επιστρέφει και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Ντάνιελσον, ο οποίος δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Στο στρατόπεδο το δικό μας, σημαντικότατες οι επιστροφές των Ζέκα – Τζόλη, μοναδικό πρόβλημα ο Γιαννούλης. Τελικός το ματς για την Εθνική μας, αλλά με το κλίμα κάκιστο, τον προπονητή στην ουσία “φευγάτο” και την γενικότερη εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου, δίνουμε τον πρώτο λόγο στους Σουηδούς για τη νίκη.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, μικρό προβάδισμα στα ΣΚΟΠΙΑ, μιας και οι Ρουμάνοι προβληματίζουν σταθερά αμυντικά, την ίδια στιγμή που έχουν προκύψει απουσίες στην επίθεση, που τους αποδυναμώνουν σημαντικά. Πολλά με λίγα το Ισλανδία – ΓΕΡΜΑΝΙΑ, οι γηπεδούχοι απογοητεύουν και αγωνιστικά, καθώς δέχονται εύκολα γκολ, την ίδια στιγμή που δυσκολεύονται στη δημιουργία. Τα Πάντσερ ξέσπασαν απέναντι στους Αρμένιους, δεν δείχνει προθέσεις ο Φλικ για ροτέισον, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε δεύτερη εμφατική νίκη στη σειρά για τους φιλοξενούμενους. Διπλό σε συνδυασμό με όβερ 2.5. Ξέσπασμα ψάχνει η ΙΤΑΛΙΑ, ήταν πολύ καλή στο ματς με την Ελβετία, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, τώρα απέναντι της θα βρει έναν σαφέστατα υποδεέστερο αντίπαλο ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο -3 το ασιατικό χάντικαπ, εξαρτάται κυρίως από τα κέφια των Πρωταθλητών Ευρώπης… Προβάδισμα τέλος η ΑΓΓΛΙΑ η οποία δεν θα έχει εύκολο έργο μέσα στην Πολωνία, όμως η παρέα του Λεβαντόφσκι παρουσιάζει αμυντική αστάθεια, ενώ έχουν προκύψει και απουσίες, ειδικά στον άξονα, που την αποδυναμώνουν σε σημαντικό βαθμό. Επιλογή το συνδυαστικό διπλό και όβερ 1.5, εναλλακτική το ασιατικό -0.75.
Συνεχίζει με πολλές και σημαντικές απουσίες η Τζαμάικα, η οποία πρόσθεσε άλλες 3 “φρέσκιες” στον μακρύ κατάλογο των απόντων της. Με το Μεξικό τα έδωσε όλα και παρουσίασε άκρως ανταγωνιστική εικόνα, όμως ήρθε το βαρύ εντός 0-3 από τον Παναμά, να επαναφέρει άπαντες στην σκληρή πραγματικότητα. Μόνο νίκη ψάχνει η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ η οποία θα έχει διαθέσιμους, τους Κάμπελ – Λόρενς. Μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή συγκυρία οι γηπεδούχοι, άσσος στο -0.75.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.