Nτέρμπι Δικεφάλων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων στην Σούπερλιγκ.
Στο στρατόπεδο της Ένωσης οι εξελίξεις ήταν σημαντικές, με τον Γιαννίκη να αποχωρεί μετά την βαριά ήττα στη Λεωφόρο και τον Οφρυδόπουλο να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Εξέλιξη η οποία μπερδεύει αρκετά τα πράγματα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα έχει από δω και πέρα στο μυαλό του, τα δύο ματς με τη Γάνδη. Τα κίνητρα είναι σαφώς περισσότερα για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θέλουν να δείξουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, παίρνοντας παράλληλα και εκδίκηση για την ήττα τους και τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Αποφεύγουμε την ενασχόληση με σημείο και θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο σε τιμές διπλασιασμού. Tο Pamestoixima προσφέρει το ματς με κορυφαίες αποδόσεις σε όλο το σετ.. απόρροια της προσφοράς 0%γκανιότα** καθώς και 400 ειδικά στοιχήματα !!!
AEK – ΠAOK ===========> 2,94 – 3.23 – 2.83 (ΕΔΩ)
Θεωρητικά μονόπλευρο κίνητρο στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Αστέρας, οι Ερυθρόλευκοι δεν χάνουν τον τίτλο και ο μόνος τους στόχος, είναι η κατάκτηση του χωρίς ήττα. Δεν αποκλείεται να προβεί και πάλι σε ροτέισον ο Μαρτίνς, την ώρα που η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την είσοδο της στην εξάδα. Έστω και δύσκολα, ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά οι Ερυθρόλευκοι έχουν δείξει ότι έχουν τον τρόπο να φτάνουν στη νίκη. Χαμηλός ο άσσος, συνδυάζεται με άντερ 3.5, περιμένοντας προσεκτικό ματς από πλευράς φιλοξενούμενων.
Πιθανό γ/γ το ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να είναι το πρόσωπο του ματς, επιστρέφοντας ως αντίπαλος για πρώτη φορά κόντρα στους Βιόλα. Ανοιχτά και επιθετικά τα ματς των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολλές απουσίες και πάλι, ειδικά στα μετόπισθεν. Από τη Σέριε Β, προς το όβερ τα ΛΕΤΣΕ – ΑΣΚΟΛΙ, ΠΙΖΑ ΚΡΟΤΟΝΕ.
Αργά το βράδυ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Λιμπερταδόρες, πιθανό αμφίσκορο το ΟΥΝΙΒ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΚΙΤΟ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ, αμφότερες οι ομάδες έχουν μάθει να παίζουν σε μεγάλο υψόμετρο, το πρώτο ματς έμεινε στο 1-1 παρότι είχε φάσεις για περισσότερα γκολ. Ανατροπή ψάχνει η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ η οποία την πάτησε στο πρώτο παιχνίδι, κόντρα στην Ιταλιάνο. Πολύ καλό το ξεκίνημα των Αργεντίνων εντός συνόρων, είχαν καλή εικόνα και στο πρώτο παιχνίδι, αν παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι και εύστοχοι αναμένεται να πάρουν την πρόκριση. Πάμε με τον άσσο στο ασιατικό -1.25.
Καλή τύχη, σε ό,τι και αν επιλέξετε.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* .. για νέα μέλη στο PAMESTOIXIMA.GR (ΕΔΩ)
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».
=============================================================================================================