ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 στην στήλη tips
Η ιστοσελίδα μας εκτός από το ελεύθερο σκέλος με καθημερινές ενημερώσεις , συστηματάκια κ.α έχει και δυο συνδρομητικές στήλες .
Η VIP INFOS είναι η πιο ακριβή μας, εκεί μπαινουν λίγα picks ανά μηνα αλλά σαφώς πιο δυνατά . Κύμαινεται παραδοσιακά εδώ και πολλά χρόνια σε ποσοστά κοντά στο 25% yield ενω την φεινή σεζόν είναι στο 29+% yield . EΔΩ . Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συνδρομητών , δεν υπάρχει πλέον κενή θεση εκεί
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ .
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ …
TIPS , μια στήλη που έχει σχετικά φθηνή σαφώς είναι ανώτερη από πολλές άλλες με υψηλά κόστη συνδρομών.
Εδώ δίνονται σημεία με ευνοϊκή ειδησεογραφία, value τιμές ή lines, σημεία με κίνητρο ή αγωνιστικά κριτήρια. ΌΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ και επιμέλεια θα έχει μακροπρόθεσμα σημαντικό κέρδος . Τα στατιστικά της είναι επίσης θετικά .
Τίμια πράγματα , δεν θα βρεις στημένα ματς, τσούκου τσούκου όμως θα βγει το μεροκάματο μέσα από ματσάκια που έχουν παικτική αξία . Για παίκτες που δεν παίζουν μεγάλα ποσά και προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο γνώμη μου είναι ότι απλά αξίζει. Στην στήλη αυτή δίνονται συστηματάκια, δυάδες , τριάδες με υψηλά ποσοστά επιτυχιών…
ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ σε 464 picks έχουν 24+% ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Υield !!!! EΔΩ
Έχει τίμια μπάνκα , εν έτει 2025 και κάποιοι δίνουν συνδρομητικά προγνωστικά χωρίς μπανκα ? Ότι πιο ερασιτεχνικό και αστείο κατ εμέ. Είναι δυνατόν να πληρωσω κάποιον που δεν έχει μπανκα και δεν την έχω τσεκάρει αν είναι τίμια ? Να πέταω τα λεφτά μου σε κάθε τσαρλατάνο που χάνει 5 σημεία και είναι στη μούγγα ? πιάνει ένα ..¨εδω ρε ο No 1 Tipster του κόσμου, ο παγκόσμιος , ο βασιλιάς, τέτοια σημεία μόνο εδώ” και τέτοια και τέτοιες μπαρούφες ! Εγώ όχι . Άλλοι πασάρουν στο τέλος του μήνα ένα δικό τους ”πρασινομπακαλοεξέλ” για να σε πείσουν ότι διέλυσαν τον bοοκ και όποιον στοιχηματικά αφελή – απελπισμένο πιάσουν στα δίχτυα τους . ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ σε γνωστό site βρέθηκαν 10 tipsters μαζι κατά 500 μονάδες αλλαγμένη η μπανκα του καθενός και τώρα παρουσιάζονται με yield που δεν μπορούν να έχουν ποτέ αντικειμενικάμε τα ”γκολ γκολ” που δίνουν ! ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, απλά όταν δεν μπορείς να βγάζεις κέρδος ή πρέπει να κατεβάσεις τα ρολά ή πρέπει να πείσεις τον πελάτη με ψέματα και μούφες .
Δική μας συμβουλή ? Τσεκάρετε για αρκετό καιρό όποιον θέλετε να ακολουθήσετε και να κρατάτε δικά σας στατς ώστε να επιβεβαιώσετε αν αυτά είναι αληθινά !
Η στήλη Tips λοιπόν τους 10 μήνες που ξεκίνησε η νέα σεζόν τρέχει +655 ΤΙΜΙΕΣ μονάδες , το τονίζω αυτό το ΤΙΜΙΕΣ μονάδες γιατι βλέπω το κλέψιμο πάει σύννεφο, με 2-3-4 πικ την μέρα των 10-15 μονάδων .
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΕΠΙ (Χ) ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΚΈΡΔΗ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΕΖΟΝ ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΆΚΟΜΑ ΈΧΟΥΜΕ !!!!
Όχι πάρα πολλά σημεία , όχι καταιγισμός , έτσι ο συνδρομητής να μπορεί να ελέγχει τα πονταρίσματα του και το πλάνο του. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , την περασμένη σεζόν είχαμε μαζεψει πολλές περισσότερες μονάδες, έχουμε αρκετό κέρδος αλλά όχι αυτό που θέλω, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να κάνουμε ότι μπορούμε . TO ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ .
Μια χαρά κέρδος ανά μήνα και αναλογα το πόσο πονταρει κάποιος την μονάδα μας .
Η συνδρομή ΤΙPS έχει κόστος 40 ευρώ το μήνα , ΤΩΡΑ με την προσφορά πληρώνεις για 30 μέρες και έχεις πρόσβαση για 6Ο μέρες !!!
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 60 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 0.6 ΣΧΕΔΌΝ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!!!! …για τΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ των tips που δίνονται δεν υπάρχει αυτο το ποσό !!!
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ VIP INFOS ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΙΝΦΟΣ ΔΕΝ έχει κενές θέσεις οπότε μην κάνετε συνδρομη εκει , θα υπάρξει ενημέρωση αν ανοίξουν.
Στο άρθρο (Εδώ) θα βρείτε κάποια ενημερωτικά στοιχεία σχετικά με την συνδρομή μας στην στήλη TIPS
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις απλή εγγραφή στο sistimatakias.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ … όσοι κάνετε συνδρομή με Paypal , MHN BAZETE αυτόματη πληρωμή διότι θα σταλούν χρηματα σε μας και τον επόμενο μήνα χωρίς την θελησή σας (σαφώς και θα σας τα επιστρέψουμε) απλά το τονίζουμε για να μη γίνονται λάθη και παρεξηγήσεις !!!!
ΤΟ SISTIMATAKIAS.GR υφίσταται από το 2010 όταν πολλά συνδρομητικά ΤΟΤΕ έσκασαν σαν φούσκα και δεν άντεξαν σε πορεία χρόνου. Εμείς είμαστε ακόμα εδω μετα από 16 χρονια (!) αυτό εκτιμούμε οτι σημαίνει πολλά , να μπορεις δλδ να αντέχεις σε αντίξοες συνθήκες και σε διάρκεια χρόνου !!!
ΈΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΜΑΣ , έχουμε και τα κακά μας, θα υπάρξει και ντεφορμαρισμα, μα πάνω από όλα ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ (αυτό είναι σίγουρο) και θα είμαστε και τίμιοι ΑΠΈΝΑΝΤΙ Σ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ..
0.6 την μέρα και έχεις προτάσεις που θα βρεις παντού να ρίξεις, δεν κλειδώνουν, και έχουν κέρδος σημαντικό.
Αυτά ! τίμια , ειλικρινά και με κέρδος πραγματικό και όχι μουσαντένιο !
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.